30 Apr kl. 13.22

Svar på kommentar!

Någon undrade om jag kunde lägga upp mer bilder på outfits. Och visst kan jag göra det. Det är bara det att jag aldrig orkar ta sånna proffs bilder som alla andra gör haha.. Får bli lite mer amatörigt isf :) men visst ska jag bli bättre på det, +att ja ska lägga upp lite bilder på nyinköpta saker!
KRAM!

Postat i kategorin: Allmänt
30 Apr kl. 12.12

Kärlek till vädret

Lite brun blir man iaf hoho

 

Postat i kategorin: Allmänt
29 Apr kl. 18.15

Morgonhäng med Ikka

Ligger i sängen fortfarande. Haha äter godis och är allmänt feta. Igår var en helmysig dag, firade fina Emelie med god mat, tårta och massa tjockt då med. Mycket Skratt och galna bilturer. Säger grattis igen till dig emelie: GRATTIS DU FINA!! <3
(detta skulle publiceras kl 1)

Postat i kategorin: Allmänt
28 Apr kl. 16.29

Fina mamma

Postat i kategorin: Allmänt
27 Apr kl. 19.47

Min dikt till begravningen.

Var inte arg lilla mamma
jag var tvungen att gå.
den dagen det hände,
orkade inte mitt hjärta att slå.

Älskade pappa,
mitt liv blev så kort.
Ta hand om varandra,
när jag flyger bort.
Jag vet att ni gråter
och det finns ingen tröst,
men lyssna till era hjärtan
och ni kommer höra min röst.
Jag finns inte bland er,
men jag finns ändå
Jag hör era böner
och älskar er så!
Postat i kategorin: Allmänt
27 Apr kl. 19.19

.

Jag kunde inte komma på någon bra rubrik till detta inlägg.
Igår var det begravning, det var en tuff dag, Många känslor behövdes tas in och ut. Men när jag gick och la mig igår så kände jag ändå att vi hade gjort det allra bästa av dagen. Det var en väldigt fin begravning, Vi kunde sitta tillsammans i kyrkan och kolla på bilder på Maximilian och le. Vi kunde ha en avslappnad stämning och känna gemenskap och kärlek och vara glada för den tid vi fick med denna underbara pojk. Det var en sådan begravning vi tror Maximilian ville ha. Klädsen var ljus, Och det tror jag med gjorde väldigt mycket. Inte denna dystra stämning, fast ändå fanns den men på ett annat sätt, det sättet maxi ville ha det på. Vår lilla ängel fanns med oss hela tiden. Hans skratt, hans leende och busiga blick.

Jag vill verkligen påpeka att jag ser upp till Livia & Adam. Som visar sån styrka varje dag. All styrka och kärlek till er. ♥

Jag vet inte mer vad jag ska skriva. Det är några som frågat hur det hände, och jag tänker inte säga något föräns jag vet att Livia och Adam känner sig bekväma med det. De vill inte gå ut med det till alla ännu, och det accepterar jag.
Om någon har någon annan fråga är det bara att kommentera här under eller i frågeboxen till vänster.

Jag tänkte såhär, att jag kommer börja blogga mer normalt i helgen eller någonstans runt 1maj. om det låter okej?
Tack för att ni stått ut med bloggpausen jag haft, det har behövts.
KRAM!
Postat i kategorin: Allmänt
26 Apr kl. 17.08

"Du finns inte bland oss, men du finns ändå."

Postat i kategorin: Allmänt
25 Apr kl. 23.56

Brev till änglabarn

begravning imorgon.
I Miss You

 

Postat i kategorin: Allmänt
23 Apr kl. 21.17

INSPIRATION

Hejsan alla smink och styling intresserade, och även ni andra som jag garanterar kommer bli det.
Har ett samarbete med Beautynista, och har dörför tänkt lägga upp filmen här neranför. Några av de som ni kan hitta i videosarna är Sarah tjulander, Linda Hallberg och många fler. Dehär videosarna har gett mig en heldel inspiration, och lust att fixa och trixa med smink och styling!

Postat i kategorin: Allmänt
21 Apr kl. 18.52

M♥

Allt i mitt liv går upp och ner just nu.
Humöret, mina tankar & känslor. Allt är som en berg och dalbana, men jag låter det vara så. Jag vet att jag har vänner runtomkring mig som bryr sig om mig och som finns där för mig, & jag vill att ni ska veta att det betyder så mycket och ger mig så himla mycket styrka till att kämpa vidare. Detta är tufft för oss alla, inte minst för Livia & Adam. All styrka och kärlek till er. & även till hela min familj. ni är min styrka.

På Torsdag är det begravning i Missionskyrkan i Växjö. Alla som vill närvara är välkommna.Klädsen är: ljust.
Det kommer bli en jobbig dag, och jobbig tid dagarna efter. Vi alla ska göra det så fint som möjligt för att få ännu ett fint minne av dig Maxi. Lilla du..

Om ungefgär 2 timmar sedan var det 2 veckor sen min fina ängel lämnade oss fysiskt här på jorden, vi alla kommer tänka på dig extra mycket. Du finns i våra tankar i allt vi gör och allt vi går igenom under dagen. Jag vet att du har det bra nu, och att du är glad. Att du sitter där uppe och skrattar och kollar ner på oss med ditt charmiga leende, kommer uppfylla alla mina löften som jag sa till dig på sjukhuset, det kommer en dag när vi ses. Då lovar jag att vi ska göra allt detdär, en dag i himlen är som tusen på jorden.
Mitt lilla charmtroll. ♥
Postat i kategorin: Allmänt
21 Apr kl. 15.06

Gofika

Postat i kategorin: Allmänt
20 Apr kl. 17.24

.

Kom nyss fram till Malmö. Skönt att komma iväg lite somsagt.
ag Livia och Hugo med Adam som chafför .. ny på vägarna och allt.
Nästan lite rädd att han ska mista körkortet.. hehe.. eller ah han klarar sig nog. Men lite fort går det ibland. Helgen spenderas då här, med massa mys. Sen åker man hem till Växjö på Söndag och är med på 'modell för en dag' vilket innebär att man blir sminkad och fotad av proffs. Kommer bli grymt kul faktiskt :D

image description
Postat i kategorin: Allmänt
19 Apr kl. 09.56

In school

Sitter just nu i skolan på och har precis fått rast. Börjat med en ny vana: att äta frukost i skolan. Lovely. innan åt jag inte frukost över huvud taget, men man märker hur pass mycket mer man orkar när man gör det. Igårkväll var jag hemma hos bästavän och hade det mysigt, kollade bb och åt gott. Ikväll blir det bio med tjejerna från klassen och hitta på annat skoj.  Drar mig neråt i landet imon, ska till pappa i Malmö. Skönt att komma iväg från Växjö lite och komma på andra tankar. Kommer nog bli shopping och sådant där nere, eller jag får se. 

Nu taggar man matte en timme till .... -.-
Sen Nationella redovisning muntligt efter lunch, hejja!

 image description

Postat i kategorin: Allmänt
18 Apr kl. 15.15

Min lilla prins.

Postat i kategorin: Allmänt
18 Apr kl. 00.26

Följa min blogg?

bloglovinbloglovinbloglovin

Om ni vill följa min blogg så att ni hela tiden är uppdaterade på vad jag skriver så kan ni klicka på länken ovanför ↑ sen förstår ni resten med hjälp av deras instruktioner, superenkelt.
Postat i kategorin: Allmänt
17 Apr kl. 23.48

im falling to pieces.

image description
Postat i kategorin: Allmänt
15 Apr kl. 17.25

Postat i kategorin: Allmänt
13 Apr kl. 15.38

Jag älskar dig. ♥

Det är svårt nu. Allt är svårt. Man ser allting i ett nytt perspektiv och man inser så himla mycket. varje steg jag tar är annorlunda nu från hur det var för en vecka sedan. För en vecka sedan satt jag med min borson i mitt knät, jag höll honom i händerna medans han försökte gå, det var så nära. Hade så gärna velat se dig ta dina första steg, du längtade så. Nu en vecka senare har jag dig i mitt hjärta,mina tankar och i varje steg jag tar. Du har det bra nu, med morfar. Kommer ihåg att mamma berättade för mig att hon blåst såpbubblor för dig, att du tyckt det var så himla kul. Nu kan morfar göra det för dig. Han kan slänga med dig i luften så som Adam gjorde, han kan ge dig den kärlek som du fick av oss alla. Och du kan sprida din lycka och kärlek så som du gjorde med oss. Lilla Maxi. Vi ska ta hand om varandra här nere, så ses vi snart. En dag i himlen är som tusen dar på jorden.
jag älskar dig. ♥
Postat i kategorin: Allmänt
13 Apr kl. 11.01

Om my way home

Hoppade precis av bussen här i stan, varit med min älskling Angelica. Skönt hur människor kan få en att må så himla bra. Kärlek till dig Ikka och till dig Julia. Det ni gör för mig nu är så himla fint. Kvällen igår spenderades med fint folk, bland annat mihai, tommy, Edisson och Emil. vi kollade på deras amerikanska fotboll, haha så kul!! Köttade sönder! Eller nä.. De va rätt mesiga faktiskt :')

Maxi. Min fina ängel. <3

Postat i kategorin: Allmänt
12 Apr kl. 08.40

It can't rain forever.

Det fick bli en hemmadag idag. Vila upp sig och försöka samla lite krafter till att orka med dagarna. Livia kom och sov här igårkväll, vi satt uppe länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Vaknade klockan halv 1. Första natten jag kunde sova. Och det kändes skönt att ha sovit ut. Stämningen här hemma är som den är. Men vi är starka. Vi håller uppe varandra. Jag har så många fina människor runtomkring mig. Familjen, nära och kära och inte minst ni. Tack det betyder verkligen!

Postat i kategorin: Allmänt
10 Apr kl. 19.12

Allting har en mening vill se meningen med allt. Trust me.

Me: God, can I ask You a question?
God: Sure
Me: Promise You won't get mad
...
God: I promise
Me: Why did You let so much stuff happen to me today?
God: What do u mean?
Me: Well, I woke up late
God: Yes
Me: My car took forever to start
God: Okay
Me: at lunch they made my sandwich wrong & I had to wait
God: Huummm
Me: On the way home, my phone went DEAD, just as I picked up a call
God: All right
Me: And on top of it all off, when I got home ~I just want to soak my feet in my new foot massager & relax. BUT it wouldn't work!!! Nothing went right today! Why did You do that?
God: Let me see, the death angel was at your bed this morning & I had to send one
of My Angels to battle him for your life. I let you sleep through that
Me (humbled): OH
GOD: I didn't let your car start because there was a drunk driver on your route that would have hit you if you were on the road.
Me: (ashamed)
God: The first person who made your sandwich today was sick & I didn't want you to catch what they have, I knew you couldn't afford to miss work.
Me (embarrassed): Okay
God: Your phone went dead bcuz the person that was calling was going to give false witness about what you said on that call, I didn't even let you talk to them so you would be covered.
Me (softly): I see God
God: Oh and that foot massager, it had a shortage that was going to throw out all of the power in your house tonight. I didn't think you wanted to be in the dark.
Me: I'm Sorry God
God: Don't be sorry, just learn to Trust Me.... in All things , the Good & the bad.
Me: I will trust You.
God: And don't doubt that My plan for your day is Always Better than your plan.
Me: I won't God. And let me just tell you God, Thank You for Everything today.
God: You're welcome child. It was just another day being your God and I Love looking after My Children...

Postat i kategorin: Allmänt
10 Apr kl. 15.36

♥ Maximilian ♥

Alla kommentarer, sms, samtal och kramar.
Till er som tar er tid och visar omtanke och visar ert stöd. Det betyder verkligen ska ni veta. Allt är så sjukt svårt just nu. Det är så svårt att förtränga sådant som man inte förstått. Jag är rädd för den dagen, när jag inser. Inser vad som verkligen har hänt. Den kan komma idag, imorgon, om ett år eller inte alls. Är helt slut i hela kroppen. Känner mig som ett vandrande lik. All kraft går till Livia & Adam nu. Jag vet att de behöver den. Ändå är de så sjukt starka och håller upp huvudet. Är verkligen så sjukt tacksam för alla runtomkring som visar sitt stöd till de nu. De behöver det verkligen. De gör vi alla. Jag älskar dig Adam & dig med Livia, som min egen syster.

Maxmilian som lånad från gud. Allas lilla änglabarn, vår ögonsten och diamant. Tack för tiden jag fick tillsammans med dig. Jag har så gärna velat lära känna dig mer. Som jag berättade för dig på sjukhuset. Allt vi skulle göra på somrarna, vintrarna, hösten och våren. Alla bus vi skulle planera tillsammans. Alla minnen vi skulle skapa. Alla dagar i lekparken, kommer du ihåg vad jag sa att vi skulle göra då? Låt oss hålla det som en hemlighet, mellan dig&mig? Jag vet att du finns där uppe, du är med morfar nu. Jag vet att ni har det bra och när jag behöver er är det bara att kolla upp så får jag den tröst och kärlek jag behöver. Ni finns i mina tankar och i mitt hjärta, hela tiden.

Dina bruna fina ögon. Ditt underbara leende. När det ryckte i ena mungipan och du kisade med ögonen och brast ut i skratt. När du sträckte ut händerna för att du gillade att dra/hålla i ens hår. Du var så van vid att Adam kastade med dig i luften och lekte och busade, så du trodde att alla var lika starka. Så när man höll dig i famnen började du sparka ifrån med fötterna för att du inte ville stå stil, så man fick sitta och hålla i dig medans du hoppade upp och ner. När man efter en lång 'hopptur' la dig ner och man såg den ledsna minen komma, det räckte med att ta upp dig på fötter och dedär underbara skrattet kom och du började genast hoppa. Du var så nyfiken på katten och du älskade att med hjälp av andra gå runt och titta på allting. Du spred glädje omkring dig. Du är glädje hela du. Jag älskar dig och saknar dig, förevigt. lillgrabben ∞

Jag vet att jag måste vara stark, min familj gör det möjligt.

Det är nu man inser vilka som verkligen finns där. Och man inser vilka man har omkring sig. Jag känner att jag kommer närmare alla i min familj och i min omgivning efter varje minut som går.
"Du kan komma ihåg honom med ledsamhet att han är borta.
Eller du kan bära hans minne och låta det leva vidare."

Maximilian Wickell - lillbrorsan ♥

det finns de som säger att de sett en ängel, jag har hållit en i mina armar.

Postat i kategorin: Allmänt
10 Apr kl. 09.42

If tears could build a stairway..

If tears could build a stairway,
And memories were a lane,
I would walk right up to Heaven
To bring you home again.
No farewell's were spoken,
No time for goodbye,
You were gone before I knew it,
And only God knows why.
My heart still aches in sadness,
And secret tears will flow,
What is meant to me to lose you,
No one will ever know.

 

Postat i kategorin: Allmänt
09 Apr kl. 20.13

Fn va underbara människor det finns.

Sitter nu hemma hos Bästavän. Kom precis in efter att ha försökt få iväg en lykta upp i himlen för vår fina lilla ängel. Regnet stoppade oss, så vi gick in och tände ett ljus och sitter och pratar om hur orättvis världen är och att man borde ta vara mer på sina nära och kära. Det är i sånnahär lägen man öppnar upp ögonen och ser vilka man har omkring sig. Jag är så glad för alla som visar sin omtanke till mig, familjen och Livia & Adam. Kärlek till er alla. <3

 

Postat i kategorin: Allmänt
09 Apr kl. 16.17

To beautiful for earth. <3

Maximilian Wickell ♥
1/6-11 - 7/4-12
Postat i kategorin: Allmänt
09 Apr kl. 12.01

Lite svar på tal

Någon frågade om jag skulle berätta vad som hände. Och det kommer jag göra efter vad Livia och Adam tycker och känner. Allt är på deras villkor nu, hur dem vill ha det. Jag ska in ännu en gång och ta farväl av maxi. Lilla grabben. Sen kör de honom till Lund. Och nästa gång jag träffar han är det begravning. Och efter det ses vi i himlen , min fina ängel. to beatiful for earth. <3

 

Postat i kategorin: Allmänt
08 Apr kl. 20.36

.

Jag finner inga ord. Allt snurrar omkring i mitt huvud.
Jag är så sjukt glad att jag har vänner som finns där för mig nu
som verkligen visar att de tänker på mig och att de bryr sig.
Även sjukt tacksam för alla som stöttar Livia & Adam. kärlek till er ♥
Det har varit en tuff dag, besked, farväl & minnestund.
Jag skulle kunna sitta och skriva här i timmar..
Kommer förklara mer när jag har tid, men känner att ni behöver veta
varför jag inte bloggar och varför jag varit väldigt off.
ta hand om er.
Postat i kategorin: Allmänt
08 Apr kl. 20.30

livet är orättvist.

Och med det tar jag en bloggpaus.
Eller vad vi ska kalla det. Kommer ändå blogga, det hjälper.
Kommer förklara mig mer senare ikväll eller imorgon kanske. 
helt enkelt då jag får tid och känner för det.
Igår hände något som verkligen inte fick hända.
Den mest underbara, fina och helt fantastiska unge somnade in.
Maximilian Wickell. ♥
Postat i kategorin: Allmänt
07 Apr kl. 12.14

Goodmorning!!!!!!

Nu taggar vi för en fullspäckad dag med Kalmar och festligheter

 

Postat i kategorin: Allmänt
06 Apr kl. 19.35

otur

Det som jag berättade skulle hända idag var att jag skulle vara med i en modevisning som skulle vara på en brasiliansk nattklubb.
Dock kunde jag inte vara med pga olika personliga anledningar. Synd somfan! För jag hade verkligen sett fram emot det eftersom att jag blev speciellt antagen och allt sånt. Men men det kommer nya chanser :)
Postat i kategorin: Allmänt
05 Apr kl. 09.46

Godmorgon

Gud så trötta!
Men idag taggar jag inför 3 sömnlösa nätter! HAYA!

 

Postat i kategorin: Allmänt
04 Apr kl. 16.00

"Leker inte svårfångad. är bara inte intresserad!"

image description

dör.jag.är.kär.i.klänningen ↑

Postat i kategorin: Allmänt
04 Apr kl. 11.26

oj

förklarade kanske inte särskilt bra varför jag la ut förra inlägget
men det var egentligen meningen att jag bara skulle visa det för några
så att de kunde hjälpa mig, men sen glömde jag ta bort inlägget.
På fredag får ni se varför jag hade beslutsångest ;)
Postat i kategorin: Allmänt
03 Apr kl. 18.24

beslutsångest...

1.

image description

2.

image description

3. / 4.

image description

5.

image description

6.

image description

7.

image description

8.

image description

9.

image description

10.

image description

11.

image description

Postat i kategorin: Allmänt
03 Apr kl. 14.19

På fredag smäller detHär har ni några ledtrådar, Och till den som gissar rätt ger jag en länkning i en vecka.
Antingen skriver ni ert svar som en kommentar eller i frågerutan till vänster.

eller om ni har någon annan fråga kan ni ställa den där. ←
Postat i kategorin: Allmänt
03 Apr kl. 07.47

Fullspäckad dag

Mys-julia-träffa tjejerna-bio
HAD TO LOVE IT

 

Postat i kategorin: Allmänt
02 Apr kl. 11.14

Baby swag

 

 

Postat i kategorin: Allmänt
01 Apr kl. 15.36

Speachless..

Postat i kategorin: Allmänt