31 Mar kl. 23.45

Jag om 10 år?

Satt i bilen idag med pappa och funderade på vad jag gör om 10 år. Kunde inte riktigt föreställa mig det så tänkte förklara lite hur jag vill ha det om 10 år ( eller drömmer om att ha det ) . sounds good?
 
somsagt.. bara drömmar jag önskar att nå.

Drömstad att bo i
Bilderna ovanför visar London, Sidney och New York.
Det är tre ställen jag mer än gärna hade velat testa att bo i. Varför jag just har med Sidney är för att min äldste storebror bor där och som jag har märkt att han trivs där gör mig bara mer sugen på att flytta dit i framtiden.

Dröm lägenhet/hus
Om 10 år vill jag bo i en stor rymlig lägenhet i en storstad, helst någon av ovanstående. Rummen får gärna gå i stilarna som de yttersta bilderna visar.

Älska och bli älskad.

Jag hoppas verkligen att jag står lika nära de vänner jag har idag om 10 år, men hoppas och vet att jag kommer få många nya vänner som kommer betyda mycket.

Med denna bilden menar jag inte att jag vill bli värsta victoria's secret modell utan mer att jag vill vara nöjd med min kropp. Vill att den ska vara fit, och ja.. må bra med den! :)

Ha rest mycket, och planera fler resor.
Som ni ser i "rubriken" så vil jag om 10 år ha rest mycket, upptäckt. Jag vill även ha resor framför mig att se fram emot.

För att resa mycket måste man ju ha mycket pengar. Säger inte det att jag vill bli mångmiljonär. ( fast det hade inte varit fel.. ) Nej men jag vill ha hyfsat med pengar så att jag kan leva fritt utan särskilt små gränser men självklart vill jag inte va så rik så att jag kan göra vadsomhelst närsomhelst, inte kul då!

En förlovningsring på fingret hade inte suttit helt fel heller ;)
Körkort
Haha att ha me det på denna listan kanske inte känns helt rätt för er? Men såhär är det, jag är ganska rädd för att köra osv, men det kanske alla är i början. Men jag känner inte det stora behovet av att ha körkort. Men inom 10 år SKA jag ha det.
 
Som ni ser på listan ovan så kanske ni tills nu listat ut att mitt framtida drömliv inte är ett vanligt Svenson liv. Nä det skulle jag nog aldrig klara av. Jag gillar äventyr, stora städer och nya möten. Även om jag är blyg till en början så är det de bästa jag vet!
 
 

 
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
31 Mar kl. 11.23

BOY LONDON skin

 
Nytt skin till nya mobilen

Är så grymt nöjd, beställde ju hem ett eget-designat skin från designskins för ett tag sen och igår fick jag äntligen en Iphone 5 (creds till dig pappa) så nu kan jag använda mitt grymt feta skin. Längtat!!

Tycker det är sjukt snyggt och stilrent!
Postat i kategorin: Allmänt
30 Mar kl. 12.16

Today's

Körde på en enkel outfit idag :)

Tröja, jc - byxor, Vero moda - Klocka, ur&penn - pärlarmband, SNÖ

Postat i kategorin:
29 Mar kl. 21.06

Isladd.se

Jag har lovat Adam att föra ut budskapet till er läsare att ja.. Längden spelar visst roll, tycker att ni ska ta er tid att gå in på http://isladd.se och beställa hem en sladd. Hela tre meter lång!! Nice!

Postat i kategorin:
29 Mar kl. 18.39

På bra humör!

Är på allmänt bra humör, varför vet jag inte riktigt. Sitter i soffan och äter godis medans vi kollar på tv och pratar lite, lifes good!

Postat i kategorin:
29 Mar kl. 11.49

Glad påsk fina läsare

(Hittade lite udda påskbilder på weheartit, tyckte alla va så söta haha. Killarna på bilderna i mitten är ju inte helt fe!!)
 
Hur spenderar ni påsken?
För mig är det inte särskilt annorlunda mer än att jag får påskägg och så.. fast det gör inte så mycket för mig. Endel äter ju påskmiddag osv och det verkar ju skitmysigt.

har ni någon annan tradtion som ni gör under påsken? Berätta gärna!
Postat i kategorin: Allmänt
29 Mar kl. 10.11

Δ

 
Postat i kategorin: Allmänt
28 Mar kl. 19.48

Gaah!! Irriterad.

Blir så irriterad på er som kommenterar skit saker. Videon jag la upp var bara för att testa den nya appen. Och om man kollar på skit många bloggar så är det så va videos de mesta gör. Fick inspirationen från Angelica blick om du tvunget måste veta? Så att kalla mig bianca wannabe är inte riktigt rätt. Är hon en Angelica blick wannabe och wannabe alla andra bloggar med då? Och varför skulle jag tro att jag är något bara för jag heter annawickell.se ? Det ger mig inte särskilt mycket mer status och så bara för att man har egen domän. Jag har det för att det ska vara enklare för er. Eller ja! För de som faktiskt tycker om att läsa min blogg. Så håll dina kommentarer för dig själv om du tvunget ska kolla min blogg med tanke på ditt "hat" för mig. Tack!

Är så himla glad för att jag har er läsare som faktiskt kommenterar bra saker och som får en att må bra.. oooch som gillar min blogg!
Tack till er :)

Postat i kategorin:
28 Mar kl. 18.21

Mysdag

Sånnahär dagar behövs verkligen. Det blev en runda på stan med Linn och en mysfika. Längesen vi träffades så vi hade jätte mycket att prata om!!

Postat i kategorin:
28 Mar kl. 15.00

Bekännelser

Älskar att vakna upp några timmar för tidigt och inse att man kan sova ett tag till.
Nästan precis fyllt 18! Men det sista jag vill är att erkänna för mig själv att jag faktikst är 18..
Tycker att det är skittråkigt att sminka mig till vardags. men älskar att sminka andra. (festsminkningar är kul)
Har världens sämsta kvalitet på mina naglar, de gör inget annat än att gå sönder.. bara tummnaglarna som blir långa. störande!
sover bäst bredvid någon.

Postat i kategorin: Allmänt, Bekännelser
27 Mar kl. 17.05

Lockande

Detta håret känns så lockande. Vill färga/klippa håret. Är så trött på hur det ser ut nu.. Vinrött kanske? Nä jag vet verkligen inte! Ska fundera lite till på det, men håret på bilden är galet fint

Postat i kategorin:
27 Mar kl. 14.18

Isladd UF

Perfekta påskpresenten!
Vet väldigt många som får presenter istället för godis i sina påskägg och vad hade inte passat mer än en extra lång iphonesladd. Jag har kommit på ännu två tillfällen till som det hade varit perfekt med en extra lång sladd, jag stötte faktikst på båda problemen häromdagen.
  • När man laddar mobilen på tåget.
  • När man är på offentliga platser och inte vill sitta på golvet för att sladden inte når om man står up
Klicka HÄR för att komma till hemsidan.
Postat i kategorin: Allmänt
27 Mar kl. 11.13

My morning

 
Postat i kategorin: Allmänt
27 Mar kl. 07.35

Mysdagen

Vaknade tidigt även igår, fixade mig lite och stack ner till stan för att träffa Mimmi! Det blev en runda nere på stan sen en runda på Grand, satt länge på mc och pratade. (Haha bästa stället.Not)

Postat i kategorin:
27 Mar kl. 07.22

Godmorgon

Vaknade klockan 6, seriöst klockan 6 ?!? Haha så typiskt mig att vakna så tidigt när jag egentligen får sova hur länge somhellst. Ligger iafall och läser lite (50 shades of gray) så bra!

Postat i kategorin:
26 Mar kl. 20.28

Gårdagen

Spenderade gårdagen med de som får mig må bäst.
Drack vin, åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord.
Det är precis så jag vill ha det.
 
Postat i kategorin: Allmänt
26 Mar kl. 18.42

50 shades of grey

Ja, det är ju väldigt många i min omgivning som har läst böckerna och jag tror att alla är lika fast i dem som jag är och även att de tycker att de är sjukt bra.
Jag kan verkligen inte sluta läsa. Väntar spänt på när böckerna kommer ut på film. Ska bli så grymt att se hur de har fångat alla ögonblick som man får läsa om i boken.
Här har ni en "Unofficial Trailer" med scener som kommer att finnas i filmen..

 
Grey kommer att spelas av Matt Bomer och Anastasia kommer att spelas av Alexis Bledel.
Vad tycker ni om rollsättningen?
Jag själv tycker att de träffat perfekt, precis så man föreställt sig dem när man läst böckerna.

 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
24 Mar kl. 15.40

annawickell.se

Nu kan ni äntligen använda ANNAWICKELL.SE

Det kanske inte underlättar för alla men för endel hoppas jag , jag hoppas även kunna få in lite mer läsare på detta vilket jag redan fått och det känns kul, så man får väll hälsa de nya läsarna välkomna: TJENA!

Idag blir det att umgås lite med pappa som kommer hit från Malmö, vi ska mäta lite i mitt rum eftersom att jag ska byta golv och måla om och sånt. Det var en tjej som bad mig att visa runt hur det ser ut i mina två rum och självklart kan jag göra det. Dock är det inte så fint i mitt sovrum nu eftersom att jag ska göra om snart, så ingenting matchar typ haha. Men när jag är klar med det så lovar jag att jag ska göra en video. Men för er skull ska jag nog göra en video hur det ser ut i min walk in closet då jag märkt att många vill se! :)


Tralala såhär ser ja ut just nu!
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
24 Mar kl. 15.19

Remember me

 
Jag såg nyss denna helt underbara film,.
Tror det hamnar på top 3 av filmer jag sett, underbart att se robert pattinsson i en annan roll än twilight. Tycker definitivt att han är mycket bättre i denna. Åh vad bra den va. Grät dock som en liten bebis i slutet.
 
Ett tips: SE DEN!
Postat i kategorin: Allmänt
23 Mar kl. 11.48

Today's

Enkelt men ändå så skönt. Här har vi samma färger som jag visade igår! Grått vitt och silver, i love it

Postat i kategorin:
23 Mar kl. 11.12

How to match Pleplum

How to match
 
Fick en förfrågan om jag kunde visa hur jag hade matchat en Pleplum tröja.
Självklart finns det en heldel olika sorters Pleplum, men jag föröskte att variera i stilarna på dem. Detta är nog de 4 sätt som jag hade matchat min Pleplum tröja.. finns självklart 1000 andra sätt men tycker att dessa är sjukt snygga.
 
Tänkte berätta för er vilken jag gillade mest.. men det gick inte. Hade haft på mig alla 4 outfitsen exakt lika gärna.

Somsagt, glöm inte att ni kan tipsa om vad ni vill att jag ska matcha, ni har makten!
 
Postat i kategorin: Allmänt
22 Mar kl. 19.42

How to match white jeans

How to match
 
Såhär skulle jag helst ha matchat ett par vita jeans. Tycker det är sjukt snyggt och stilrent med vitt, grått och silver tillsammans, kan inte bli bättre!
(klicka på bilden för att se vart sakerna är köpta.)
 
Är det något annat plagg som ni vill att jag ska visa hur man kan matcha så är det bara att komentera här under.
 
Postat i kategorin: Allmänt
22 Mar kl. 18.28

Äckel snö. Men är glad ändå!

Ja de stämmer, är sjukt glad idag trots att det varit brutal snöstorm. Men är glad ändå, klarade ett prov som jag trodde jag skulle få underkänt i. Älskar allt just nu haha. Loj är ja

Postat i kategorin:
21 Mar kl. 21.27

Isladd UF

Ja visst gör det!
Fyfan vad iriterad man blir när man ligger i sängen och ska smsa med någon så räcker inte laddaren tillräckligt, eller när man sitter och kollar på tv osv. Mest problem med detta har jag väll typ när jag sitter och sminkar mig och har musik på. Då är det så sjukt jobbigt att gå fram och tilbaka och ändra och sånt hela tiden.

Även ett plus är ju alla snygga färger de har på sladdarna t.ex. vit, rosa, blå, lila, grön, svart osv osv..
Så jävla läckert med typ en Rosa sladd, håller ni inte med?
 
Tycker ni borde klicka in på sidan och beställa en sladd, eller om ni bor i Växjö så kan ni kommentera här under så fixar jag så ni kan möta upp killarna och köpa den då istället! Det är ju en av mina kompisar som har et UF företag med sin kompis, och det går riktigt bra för dem!
KLICKA HÄR
Postat i kategorin: Allmänt
21 Mar kl. 15.54

Övning inför modevisning [tidsinställt]

Sticker till de andra i "gänget" och övar på modevisningen snart, ska bli grymt kul!
Vi är ungefär12 stycken andra "modeller" som ska öva på hur vi ska gå osv idag.
+ att jag snart ska fixa en portfoliefotografering med Heartland, det var ett bra tag sen nu som jag gjorde just en portfoliefotografering och mina bilder behöver förnyas. Om ni vill se de förra... så finns de här: http://www.heartlandmodels.se/swemodels.htm
 
En bild som togd då!
Postat i kategorin: Allmänt
21 Mar kl. 09.22

Me me me

Kände att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig själv så här har ni två stycken tralalala
Black&white is the shit

Postat i kategorin:
21 Mar kl. 07.52

www.evasunderklader.se

Brukar inte direkt skriva om underkläder men för några dagar sedan hittade jag denna sidan och tycker att många av deras underkläder är sjukt fina. Endel kanske är lite dyra men ibland får man unna sig lite extra. Vill man vara fin kan de allt kosta för plånboken. Och även om det bara är du själv som ser underkläderna så känns det ju ändå lite extra lyxigt att ha fina underkläder på sig, om ni förstår vad jag menar ;)
Klickade nyss hem lite fina underkläder därifrån som nog kommer hem i brevlådan snart.
 
Det är även ett stort plus för de som kanske inte hittar bh osådant i normala affärer för att deras storlek inte finns. Här finns det upp till K-kupa!
 
För att besöka sidan klickar ni HÄR
 
Postat i kategorin: Allmänt
21 Mar kl. 06.51

"hej här sitter jag och tänker på något fruktansvärt viktigt"

Det skulle egentligen ha blivit en bild på vad jag har på mig men det blev istället en knas bild som typ säger "hej här sitter jag och tänker på något fruktansvärt viktigt" haha så kan det bli ibland.
 
Som ni kanske märkt så fungerar inte domänen riktigt som den ska men jag ska föröska ordna det under dagen. Så att ni äntligen kan söka på ANNAWICKELL.SE istället. Fått väldigt god respons på att jag ska byta eftersom att det känns mer seriöst om man har egen domän och det kan jag nog hålla med om.
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
19 Mar kl. 20.59

Bekännelser

Jag tänkte börja med Bekännelser.
Testar i 5 veckor för att se hur ni känner för det sen får ni säga till då om jag ska fortsätta eller inte. Det kommer att komma upp minst en varje vecka.
 
Jag besöker alltid allas bloggar av de som kommenterar här, roligt att få se vilka som läser!
Vill såååå gärna ha jobb! Kollat runt jätte mycket och hoppas att det ordnar sig snart!
Jag har börjat bli RIKTIGT skoltrött.
Jag funderar på att beställa blåa linser, tycker det är sjukt snyggt med mörkt hår och blå ögon.. kanske bara jag som tycker men jag menar, HALLÅ!? Megan fox!!
På vintern går jag lixom i ide. Klär mig svart/grått och blir mycket "deppigare" när solen tittar fram klär jag mig mycket mer färgglatt!
Postat i kategorin: Allmänt, Bekännelser
19 Mar kl. 18.37

förlåt

Visst.. egentligen inget som jag borde be om förlåtelse för.
Bloggningen har inte varit det första jag tänkt på under dessa dagar. Den hamnar rätt långt ner på listan på saker som behöver tänkas på under dagarna.
Har så mycket tankar i huvudet och vet inte riktigt vart jag ska göra av allihop. Försöker samla mina tankar så gott det går. Allt detta som jag har haft i mitt huvud har gått ut över skolan och kompoisar. En sak som jag får panik över är att jag ska komma efter i skolanf. Hatar det. Och skolan har tagit ganska mycket skada av hur jag mått den senaste tiden vilket inte känns okej. Även om jag vet att jag ska sätta mig själv i första hand så gör skolan det så mycket värre. Därför lägger jag kanske inte så mycket energi på bloggen även om det är det jag vill eftersom att jag faktikst mår bra av att blogga. Men jag vet inte hur ni känner..

Vill ni hellre att jag tar bloggpause eller att jag bloggar lite då och då men kanske inte lika roliga inlägg?
 
jag hade så himla gärna velat åka iväg. Glömma allting, kunna slappna av. Men det är det sista jag kan just nu. Det är så mycket tankar, så många beslut som ska tas, så många frågor och funderingar som krigar med varandra uppe i mitt lilla huvud. Jag har alltid varit en sådan person som vill allas bästa, som alltid sätter andra före mig själv. Men nu har allt varit fram och tillbaka jag har varken funnits för mig själv eller för någon annan och det gör ont att inse att man inte kunnat hjälpa vänner som behövt, hur mycket man egentligen hade velat det. Jag tänker inte gå in på detaljer om vad som är problemet eller vad jag mår dåligt för men jag hoppas att ni förstår mig till en viss grad.
Jag kan ju även säga det att när ni kommenterar mina inlägg, varje komentar gör mig så mycket gladare och jag får sån enorm blogglust. Så tänk på det! Men jag lämnar er aldrig, tack för ni finns!
Postat i kategorin: Allmänt
18 Mar kl. 15.32

Händer lite nytt här på bloggen!

Inatt går jag över från annawickell.blogg.se till annawickell.se så att det ska bli enklare för nya läsare att hitta hit, och även för er. Ni kommer självklart fortfarande kunna hitta mig på annawickell.blogg.se
 
Känner att bloggen behöver ett antal uppfriskningar och detta var en av dem!
Kommer även att försökafota snart , så att jag kan få en bra header. Kände för att ha något lite mer vårigt men nu gör det ju ingenting att jag har kvar den "gamla" någon vecka till eftersom att snön fortfarande ligger kvar..

Men somsagt. Från och med inatt kan ni även hitta mig på ANNAWICKELL.SE
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
17 Mar kl. 20.10

VINNAREN!

Vinnaren av bloggtävlingen där man kunde vinna ett skin äääär:Grattissss!!
Somsagt... haha maila mig på denna mailen när du sett att du vunnit, så beskriver jag hur du ska göra för att klicka hem ditt skin. GRATTIS!
min mail: annawickell@live.se
 
Somsagt, "häng inte läpp!" mer tävlingar kommer att komma upp!
Postat i kategorin: Allmänt
17 Mar kl. 18.32

Vad jag fick i present!

Av julia fick jag världens finaste ram med en bild på henne och mig, sen lite annat kul :) och av mamma fick jag välja mellan en silverspegel eller en fotölj med lejontassar haha sen fick jag en en valfri behandling på spa och även lite saker därtill. Sen massa brev, pengar och presentkort.

Inte fått något av bröderna ännu, men visar det när jag träffat dem :) i måndags visade jag ju vad ja fått av pappa och Eva-Lena! Så nöjd med min födelsedag! :)

Postat i kategorin:
17 Mar kl. 18.26

Present från älsklingen

Postat i kategorin:
16 Mar kl. 12.15

 
Postat i kategorin: Allmänt
16 Mar kl. 10.47

4 Wanties

Tycker att den svarta klänningen är riktigt fin. Hade inte suttit fel med en sådan i garderoben. Och de silvriga halsbandet är bara så fett!

Badräkten till vänster i collaget hade varit så dödligt fin om den var svart!

Postat i kategorin:
15 Mar kl. 16.58

Bästa frukost, mellanmålet & nattkäket

Postat i kategorin:
14 Mar kl. 22.23

Bästa dagen

Firade dagen på bästa sättet, kompisar familjen och Bästavän! Tårtan va ju helt klart finast haha

Postat i kategorin:
14 Mar kl. 13.14

wall-fashion.se

 
Julias och mitt UF.
 
För att besöka hemsidan klickar ni HÄR eller på bilderna
På vår hemsida kan ni köpa väggdekorer till bra kvalitet och bra pris. 5% av varje såld produkt går till Barncancerfonden vilket gör så att du samtidigt gör en god tjänst när du köper.
Jag har redan planerat för att sätta upp en i mitt nyrenoverade rum, så taggad. För det finns verkligen inget finare med att ha citat på väggen, det ger mer skillnad. Och det säger jag inte för att vi säljer det utan för att jag verkligen tycker det!
 
Postat i kategorin: Allmänt
14 Mar kl. 00.01

18

& nu var även jag "stor".
Haha nä usch. Inte är väll jag stor? Hatar känslan av att folk kommer se mig som typ "vuxen" nu eller ansvarig för egna handlingar och allt vad det heter. jag vill ju vara 14-15 igen. Bästa åldern. haha okej alla åldrar har väll sin charm. Det gäller bara att hitta den. Så nu ger jag mig ut på 18e året av mitt liv, HAYYEEEEEE!!!!

GRATTIS TILL MIG!
 
bild från för exak ett år sedan.
Postat i kategorin: Allmänt
13 Mar kl. 11.56

Alltid lika sociala

Haha samma visa varje dag ;)

Postat i kategorin:
12 Mar kl. 19.23

My favorite

Bild från i Söndags.

På bilden ser ni absoluta favorit tröjan just nu. bara för att den är så himla söt men väldigt enkel.
Ryggen är öppen och helt underbar den med. love it.
Måste hitta mer sådana plagg som man känner att man verkligen älskar.
Postat i kategorin: Allmänt
12 Mar kl. 14.38

TopModelSverige

Myser framför TopModelSverige, skulle egentligen gått på stan med Angelica men vet inte hur det blir med det , vi får se!

Postat i kategorin:
12 Mar kl. 08.21

Today's

Postat i kategorin:
11 Mar kl. 19.13

Frågor & svar- 10 väldigt enkla sommar outifits med shorts

 Här har ni videon som ni bett om!
 
Efter mycket om och men så är videon äntligen uppladdad och klar, fick först inte över videorna från mobilen till datorn så fick skicka genom mail. Men det funkade perfekt. Tyvärr hade jag inte tid att lägga till accessoarer och sådant, vilket jag egentligen hade velat. Men det får bli bra såhär. Ni får använda fantasin till vilka halsband, solglasögon, skor osv som passar till dessa rättså enkla outfits.

Antingen väljer man att göra de ännu mer uppklätt eller väljer man att ha kvar det som det är vilket passar till vardags eller en dag på stranden.
 
Jag själv trivs galet bra i allihop. Fast favoriten är nog de ljusblå shortsen och den vita blusen tillsammans, eller de blå jeansen och den korta skjortan! jadu.. det finns mycket snyggt att ha på sig på sommaren och detta var bara nååågra av alla outfits jag kan sätta ihop av garderoben. Det går ju självklart att mitch matcha hur man vill!
 
Favorit sommarplagget. Användes dock inte i somras eftersom vädret inte var på topp.
 
Jag kommer nog att lägga upp mer videos liknande denna om ni vill, kommentera isåfall här under.
Postat i kategorin: Allmänt, Frågor&Svar
11 Mar kl. 17.38

Tagit tummen ur röven

Hehe roligt uttryck.
Om ni har tur så kommer det lite senare upp en video på massa olika sommaroutfits.
Vet ju att en heldel har frågat efter det så det är väll bara att göra det.
Dock hade det varit mycket roligare att visa det när man var brun och fin men nu blir det som det blir!

Vi får hoppas att mitt redigeringsprogram fungerar som det ska så att jag kan klippa ihop videorna!
 
Postat i kategorin: Allmänt
11 Mar kl. 15.38

Nostalgi

Sitter och lyssnar på favoritlåtarna man hade för något år sedan, sån nostalgi!

Postat i kategorin:
11 Mar kl. 11.12

Todays

Postat i kategorin:
10 Mar kl. 19.18

i want this for my birthday

i want this
Ikea - Ellos
 
Om ni vill länkas till produkten är det bara att klicka på bilden så kommer ni till min polyvore där ni kan se hur mycket det kostar osv.
 
Allt på bilden är saker som gärna velat ha i rummet. mums.
Postat i kategorin: Allmänt
10 Mar kl. 12.54

true

Postat i kategorin: Allmänt
09 Mar kl. 13.24

Påväg till malmö

Äter frukt 24/7 nu känns det som, så himla gott!

Postat i kategorin:
09 Mar kl. 11.53

New in

Köptes i förrgår på stan

Känner mig lagom fräsig i min nya tröja.
Funderade länge på om jag skulle köpa den eller inte men tillslut åkte den med hem. Får se till så att jag inte ångrar det nu ;) Men det tror jag inte. Rymd-mönster är så satans fett.

Detta var förövrigt det jag valde att ha på mig igår istället för det jag fotade på morgonen, för er som ville veta
Postat i kategorin: Allmänt
09 Mar kl. 08.15

Goodmorning fellas

Sticker till malmö på en liten spontantripp! Älskar sådana :) älskar även att vakna såhär tidigt, så nu har vi nyss ätit frukost och ska ut på en promenad i det underbara vädret!

Postat i kategorin:
08 Mar kl. 18.20

Fira bästa grabben

Ikväll kommer Krille hit oså ska jag och julia fira honom lite!
Lite tårta och överaskningar till grabben på 19årsdagen
 
Efter det så ska jag och Jullia ha myskväll, skräckfilm och massa gotte!
Bra kväll!
haha lite skön bild, internt
Postat i kategorin: Allmänt
08 Mar kl. 17.27

Lovely friday

Postat i kategorin:
08 Mar kl. 17.20

Inspirations bilder som jag fastat för


Alla bilder är hittade på Davisjulia.tumblr.com
Postat i kategorin: Allmänt
08 Mar kl. 07.53

Best way to start the day

Min frukost!
 
Lägg märke till rimmet i rubriken, hoho.
Bästa sättet att starta dagen är med en fruktsmoothie, för mig brukar det oftast bli hallon och blåbär eller bara hallon. (haha ah egentligen är ju det bär.. men whatever) Underbart. Känns så somrigt!

Postat i kategorin: Allmänt
08 Mar kl. 07.51

Almost "today's"

Detta var vad jag skulle haft på mig idag, men ändrade mig i sista minuten!
 
Så ni kanske får en bild lite senare idag på vad jag har på mig :)
Började morgonen med att jag var brutalt stressad.. trodde jag.
Tills jag insåg att jag börjar en timme senare på fredagar, hann med ganska mycket faktikst, yey!
Postat i kategorin: Allmänt
08 Mar kl. 00.22

Godnatt från oss

Usch jag och Dumle (gosenallen haha) är riktigt trötta nu, nu blir det sängen för att stiga upp tidigt för att äta en riktigt god frukost! Sååå hungrig :(

Postat i kategorin:
07 Mar kl. 21.44

without eyebrowns hehe

haha mig utan ögonbryn..
Tänk vad mycket ögonbryn gör med ansiktet egentligen. De säger ju att ögat är ansiktets tavla och ögonbrynen är ramen. Ja men ni ser ju galet mycket skillnad på kändisarna. Ser inte ens likt ut ju. Och inte jag heller för den delen!
Postat i kategorin: Allmänt
07 Mar kl. 14.19

4 awesome sweathers

4 awesome sweathers
Jag lite halvt dör åt allihopa! Skulle inte tacka nej till någon av. Om jag åker utomlands snart så ska jag definitivt kolla efter BOY tröjorna. Jag har sån Cravings efter dem!!!
Sweathers är nog ett av de mest bekväma plaggen samtidigt som de är så äckligt snygga. Tänkt till ett par tighta jeans eller till ett par shorts i sommar. Mums.
 
 
http://publishme.se/annawickell.blogg.se/entry/
title:
tags:
Postat i kategorin: Allmänt
07 Mar kl. 07.36

Todays

Ännu en bra dag!
Detta har ja förövrigt på mig idag, lite vårigt och fint sådär :)

Postat i kategorin:
06 Mar kl. 18.00

Tävling - Design your skin

Äntligen kan jag meddela att tävlingen sätter igång!
Du har chansen att vinna ett skin från designskin.se
Du kan välja mellan att designa ett eget skin, eller ta ett färdigt mönster.
 

♥ Hur du tävlar!
♥ Kommentera att du är med och fyll i din epostadress!
♥ För mycket större chans att vinna, dela tävlingen på din facebook, blogg eller instagram (min blogg måste stå med) Skicka internetlänken till mig i kommentarsfältet samtidigt som du kommenterar det andra.
-Om du väljer att lägga om på instagram: Tagga mitt namn (#Annawickell) så att jag kan se att du lagt bilden.-
♥ Nu är det bara att hålla tummarna, Lycka till!!

Tävlingen avslutas nästa söndag den 17e!

 

(bild lånad från adaras.se)

Postat i kategorin: Allmänt
06 Mar kl. 08.20

Idag är en bra dag

Postat i kategorin:
05 Mar kl. 21.59

Tävling imorgon!!

Imorgon klockan 6 startar jag en tävling!
Det är verkligen inget ni vill missa eftersom vinsten är något som är vädligt populärt just nu, i promisse ;)
Jag äger själv redan det som kommer att ligga i vinstpotten. Undrar vad det kan vara!
Postat i kategorin: Allmänt
05 Mar kl. 15.56

Cozy Times'

Kom nyss hem från skolan och fixade lite gotte med julia. Det behövdes :) lite mer energi nu efter en lång dag i skolan!

Postat i kategorin:
05 Mar kl. 12.39

4 litle wanties

4 litle wanties
Ska lätt köpa den längst till vänster när jag är på Lager157 igen. 
Den ska bäras med kärlek i sommar.
De andra tre är urgulliga de med så det kanske blir en av de som åker med in i garderoben också.
Postat i kategorin: Allmänt
04 Mar kl. 21.01

Vinnare av veckans blogg är:

 
Bloggen drivs av snyggingen Matilda!
Första gången jag var inne på den faktiskt, och blev helt fast!
hon och några andra tjejer hade en blogg tillsammans innan men nu valde hon att köra på sitt eget race och tycker det verkar gå suveränt.
Bloggen handlar om allt från mode till hennes vardag, ett stort + är hennes stil!
Helt värt att kolla in den!!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN
 
(för er som inte litar på att det var 100% lottdragning kan få videobevis. puss)
Postat i kategorin: Allmänt
04 Mar kl. 20.37

Mycket saker på gång

Nu har jag äntligen kommit på varför bloggningen är så låg.. så trött på att ta bilder med min kamera då "självutlösardosan" inte funkar till min modell. Så det blir kanske att byta kamera eller något i den stilen för det är så iriterande att hela tiden trycka på självutlösare-knappen.. men men det är ett litet problem, det ordnar sig!

Vinnaren till veckans blogg dras om ungefär timme så om ni ska vara med så är det sista chansen nu, inlägget hittar ni HÄR
 
Ska förövrigt annordna en tävling om någon vecka, spännande va?

saknar sommaren brutalt mycket när jag ser denna bilden..
Postat i kategorin: Allmänt
04 Mar kl. 20.13

Mycket saker på gång

Nu har jag äntligen kommit på varför bloggningen är så låg.. så trött på att ta bilder med min kamera då "självutlösardosan" inte funkar till min modell. Så det blir kanske att byta kamera eller något i den stilen för det är så iriterande att hela tiden trycka på självutlösare-knappen.. men men det är ett litet problem, det ordnar sig!

Vinnaren till veckans blogg dras om en timme så om ni ska vara med så är det sista chansen nu, inlägget hittar ni HÄR
 
Ska förövrigt annordna en tävling om någon vecka, spännande va?

saknar sommaren brutalt mycket när jag ser denna bilden..
Postat i kategorin: Allmänt
04 Mar kl. 12.08

Måndag

Solig dag! Vilket gillas brutalt starkt :) man blir på så mycket bättre humör. Ett litet minus är ju att de inte va någon snö alls i malmö oså kommer man till Växjö så är de snö överallt. Men aja de försvinner snart :)

Det börjar närma sig min födelsedag hehe!!

Postat i kategorin:
03 Mar kl. 18.34

En runda med zack på agilitybanan

.

Postat i kategorin:
02 Mar kl. 22.12

Gotte framför mello

Postat i kategorin:
02 Mar kl. 10.48

Today is gonna be a good good day

Dagens består av lite allt möjligt, emporia, Ikea kanske, övningsköra, fika och bara ha det bra! Hur ska ni spendera er lördag?

Postat i kategorin:
01 Mar kl. 16.19

Spring

Kan inte annat än att älska vädret! Tågresan till malmö spenderas med favorit gotte! (Haha du hade rätt julia.. Onyttigt blev de) bästa musiken i öronen, åh love life right now

Postat i kategorin: