31 May kl. 16.43

Blev en bra kväll tillslut

Postat i kategorin:
30 May kl. 13.15

Tvingar mig till skolan

Haha tvingade mig upp idag för att vara med på en ganska viktig lektion, får se hur ja mår ikväll om jag orkar dra på utsparksfesten!
Jakob och jag nyss på bilden btw

Postat i kategorin:
29 May kl. 13.29

Halvdag

Det blev bara att gå i skolan halva dagen idag, mår verkligen inte alls bra :( så ska försöka vila upp mig inför morgondagen! Ligger just nu i sängen och myser med Pablo (kissen)

https://cdn2.cdnme.se/2119047/7-3/pic_51a5de6addf2b346b746e163.jpg" class="image">

Postat i kategorin:
28 May kl. 13.49

Spa behandling

Bokade tid för spa behandling för någon vecka sedan och nu äntligen, love it

Postat i kategorin:
28 May kl. 13.46

En välförtjänt fika på stan med min prinsessa

Postat i kategorin:
27 May kl. 22.26

Vad jag köpte i Ullared

 
Här kommer en liten video till er som ville se det som jag köpte i Ullared. Det blen en heldel faktiskt. Men nöjd är jag :)
Postat i kategorin: Allmänt
27 May kl. 08.58

ULLARED

Jag och mamma ska till Ullared idag, så mysigt!
Brukar egentligen inte hitta så mycket på Ullared men denhär gången behöver jag lite nödvändigheter och lite saker till min framtida lägenhet. Om det nu blir en sådan snart ;)
 
Så jag bloggar kanske lite ikväll om vad jag köpt osv.
Ha en bra dag läsare! :)
Postat i kategorin: Allmänt
26 May kl. 20.29

Sötaste vovvsingen

Jag bara måste ha en hund när ja blir äldre. Vill ha en golden eller något i den stilen. De är så himla fina, men mamma pratar om att skaffa sig en sån när hon blir äldre :) Emma ska ju köpa hund snart, sååå avundsjuk! Denna hunden tillhör iaf mammas kompis , så söt!

Postat i kategorin:
26 May kl. 12.40

Om my way to the city

Vad ska ni fina göra idag?

Postat i kategorin:
26 May kl. 11.22

Strupes

Vilken härlig morgon!
Idag blir det mys med mamma, sen ska hela familjen äta middag hoa mormor för att fira morsdag :) efter det kommer bästisfästis hit och så blir de myskväll!

Postat i kategorin:
25 May kl. 23.23

Tre outfits jag mer än gärna hade burit i sommar

Postat i kategorin: Allmänt
25 May kl. 22.45

Sån bloggtorka

Hur är läget med er? Jag mår faktikst underligt bra idag. även om jag inte har någonting att göra så är det så skönt, sitter hemma och har det mysigt. Dipp och morötter. Hur bra kan inte det bli?
Att vara glad och må bra även om man inte gör något och bara slappar typ..
Men bloggtorka, usch. Nä det är inte så kul faktiskt.. så kan ni inte komma med lite inspiration? :)
Postat i kategorin: Allmänt
24 May kl. 15.40

Skönhetstips 14

Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

Och detta var tyvärr det sista skönhetstipset för denhär gången!
Kankse börjar med det någon gång snart igen, men nu till saken..
Vad tyckte ni? Intressant?
Postat i kategorin: Allmänt
24 May kl. 09.37

Postat i kategorin:
23 May kl. 20.04

Blöh

Ni borde bli bättre på att kommentera. Tråkigt att blogga utan massa kommentarer hihi , min motivation är på noll just nu nämligen :( vad vill ni att jag ska blogg om osv?

Postat i kategorin:
23 May kl. 15.38

Skönhetstips 13

Det viktigaste av allt när det gäller håret, det är att skydda det!
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.
Postat i kategorin: Allmänt
23 May kl. 08.48

3veckor

Idag är det exakt 3 veckor tills vi slutar skolan. Ska bli så himla skönt!! Det enda som är jobbigt är att det är dåligt väder. Vi vill ha sommar, NU!

Postat i kategorin:
22 May kl. 08.36

Skönhetstips 12

Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.
 
Postat i kategorin: Allmänt
21 May kl. 18.48

Claudia

"Billigt skit nagellack" från Ullared. Ja även trots det så kan det bli kanon. Förra gången jag var i Ullared köpte jag på mig lite nagellack och tog fram de först idag, älskar denna färgen. Så enkel men ändå så fin!

Postat i kategorin:
21 May kl. 15.35

Skönhetstips nr 11

Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.
Postat i kategorin: Allmänt
21 May kl. 15.17

Gårdagens

Postat i kategorin:
20 May kl. 22.34

Skönhetstips 10

Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.
 
(uuuutan att förstöra håret!!!)
Postat i kategorin: Allmänt
20 May kl. 20.36

Det brast nånstans men baby ja mår bättre nu

Postat i kategorin: Allmänt
20 May kl. 05.56

Bästa du

Mådde verkligen inte bra igår så har inte kunnat blogga. Förlåt. Mår dock inte bra nu heller .. Hoppas verkligen att jag mår bättre snart för jag orkar verkligen inte må såhär. Usch!

Hade iaf en bra dag med Emma, kvalitetstid behövs ibland!

Postat i kategorin:
19 May kl. 15.33

Skönhetstips 9

Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.
Postat i kategorin: Allmänt
18 May kl. 09.30

Skönhetstips nr 8

För ett starkare och mer glänsande hår
Du ska alltid avsluta duschandet med att skölja håret i kallt vatten. På så sätt stänger sig nämligen alla fjällskikten i håret och därmed får man alltså ett hår som är glansigare och lättare att reda ut.
 
Postat i kategorin: Allmänt
17 May kl. 18.53

Bästa kvällen igår

Tog en spontanresa till Malmö och gick på Eurovision sång contest, skitkul verkligen! Sitter just nu och äter frukost och ska snart åka till stationen 06:11... Föööör tidigt usch. Orkar inte! Men lätt värt de för de va grymt igår

Postat i kategorin:
17 May kl. 15.29

Skönhetstips nr 7

Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!
Postat i kategorin: Allmänt
17 May kl. 12.00

5 vita

 
5vita underbaringar
Postat i kategorin: Allmänt
16 May kl. 19.28

Skönhetstips nr 6

Bästa skönhetsprodukten?

– Försvarets hudsalva. Mina läppar skulle aldrig klara sig inte utan det.
Postat i kategorin: Allmänt
16 May kl. 15.27

Skönhetstips nr 5

Slipp missfärgade naglar
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

Ett exempel på missfärgade naglar.
Postat i kategorin: Allmänt
16 May kl. 08.26

Fina tankar och ord från livias blogg.

Somsagt är detta en text som Livia har skrivit på sin blogg.
Älskar dig syster.


" allting är som vanligt, men inget är som förr ".
 
Från att åka rutschbana nedför ett fönster ifrån dagis och varje dag ta mig till skolan med ryggsäck på ryggen, vara förväntansfull över dagen som kommer. Om killen som jag var så löjligt kär i skulle lägga märke till, till att vilja vinna fotbollsmatchen på rasten.... att komma hem efter skolan och äta mellanmål till att leka dunkgömme med mina kompisar, till att på kvällen ta tag i läxorna efter lite tjat av mamma. Att sedan gå och lägga sig i sängen och hoppas på att nästa dag ska vara lika bra som den som varit.
 
Jag växte upp och insåg att det finns en annan sida av världen. Av den värld jag lever i, i den vi alla lever i. Att det finns dåliga saker som händer som vi inte kan styra över.
Första gången någonting sådant påträffade mig var när min morfar dog och jag var ledsen och jag kunde föreställa mig honom i himlen tittandens ner på mig och jag kom ihåg att jag ville förbereda honom för färden upp till himmelen. Jag la lite pengar ifrån alla möjliga länder i en liten plast ask och la den i graven med honom. Nu skulle morfar ha pengar till himlabussen och allting skulle bli bra.
Jag har alltid velat hjälpa andra och få allt till de bästa... så när jag var liten så tänkte jag att jag i alla fall kunde ge morfar en slant till bussen.
 
Sedan blev jag ännu lite äldre och bestämde mig för att skaffa barn. Jag fick världens finaste son, Maximilian. De två åren kom att vara mina lyckligaste år i mitt liv. Då hade jag återgått till min lilla värld, då allting är så perfekt. jag var dock rädd. . . jag hade nu sett vad världen kunde göra emot människor och hur sårbar man kunde vara. Jag var rädd att jag hade det för bra och att en dag skulle allting tas ifrån mig. Den dagen kom och allting försvann. Maximilian dog och lämnade mig och hans pappa kvar i den elaka världen.
Jag satt med honom på sjukhuset i min famn, jag satt med min döda son i famnen och det var sista gången jag höll honom... innan han också skulle på bussen upp till himmelen.
Nu kan jag se honom sitta på min morfars knä och le. Jag hoppas han är glad och att jag få träffa honom när mina dagar är räknade.
 
These battle scars
Don't look like they're fading
Don't look like  they're ever going away
They ain't never gonna change
 
visst är livet en kamp, en fight som vi alla måste ta oss igenom. Jag skulle aldrig vilja gå igenom livet utan ha känt smärta, sorg - för då skulle jag aldrig veta hur det kändes att vara lycklig. Och det är världens bästa känsla.
Dock skulle jag aldrig vilja att min son dog pga detta. . . 
Det enda vi lovades när vi föddes, var att en dag skulle vi dö. Aldrig när, hur eller varför.... bara att vi skulle det.
Jag har slutat ställa frågor som "varför", det är ingen mening. För vad skulle svaret vara?
 
Genom allt detta har jag alltid haft samma personer vid min sida som har hållit min hand genom allt. Gett mig det stöd jag behövt, gråtit med mig och tröstat mig. Det har aldrig förändrats och det är jag evigt tacksam för.
 
"alla är som innan, men inget är som förr"
Postat i kategorin: Allmänt
15 May kl. 18.55

Food-heaven

Postat i kategorin:
15 May kl. 10.31

Sommarjobb, check! √

 
Postat i kategorin: Allmänt
15 May kl. 09.33

Skönhetstips nr 4

Är du en datornörd?
Eller du kanske bara sitter vid datorn allmänt mycket, i skolan t.ex.
Datorn är väldigt fuktslukande och för att hindra torrhet i ansiktet kan du, använda ansiktsspray och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!
Postat i kategorin: Allmänt
15 May kl. 07.44

Det finns inga ord i världen som beskriver min kärlek till mina vänner.

Postat i kategorin:
14 May kl. 19.49

Kan gärna få hamna i min garderbo snart..

 
mingarderobsnarttack
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
14 May kl. 18.23

Skönhetstips nr 3

Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk eller ja, en handduk överhuvudtaget men helst varm.
 
[bild lånad från google]
Postat i kategorin: Allmänt
14 May kl. 09.59

Dela en coke med kompisen

Postat i kategorin:
13 May kl. 23.02

Me today


Körde på en enkel frisyr idag, orkar inte ha det utläppt när jag jobbar då det hamnar överallt i ansiktet haha. Superenkel frisyr men ändå väldigt fin. Dock visade ju bilderna inte riktigt rättvisa.. men säg till om ni behöver bättre bilder :)
Postat i kategorin: Allmänt
13 May kl. 10.22

Skönhetstips nr 2

Torka håret på rätt sätt
Är du också en av de som ruffsar håret med handuken för att snabbt få håret torrt efter duschen? Jag var en av dem för några veckor sen tills jag lästa att det sliter väldigt mycket och att du alltid ska föröska att lufttorka håret och helst inte kamma det när det är blött då håret är väldigt ömtåligt då.
 
Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 20.53

För er som vill vara annonyma

Här kan ni fråga PRECIS EXAKT vad ni vill och vara HELT annonyma.
 
-KLICKA HÄR-
Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 19.52

Good friends are like stars

You don't always see them, but you know they're always there.


Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 18.13

Gos med PabloHar en sån enorm kärlek till denna lilla killen, han fyllde 9 i år så han är en gamling nu haha. innan var han alltid så busig och ville aldrig mysa, men med åren blir han bara mysigare och mysigare. han sover till och med i sängen hos mig haha, har haft han sen jag flyttade från Kalmar.
Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 17.03

Skönhetstips nr 1

Ja nu när värmen börjar att komma kanske Brun utan sol flaskan kommer fram tills man har fått dendär äkta perfekta brännan. Och ja det händer väll alla att man failar lite och får Brun utan sol linjer och då har jag ett litet tips ;)

Om du applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter så försvinner fläckarna lättare eller kan du blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
[bild lånad från google]
Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 15.12

2 skönhetsveckor

Ligger ni ute i solen och steker?
Det har jag med gjort nu i 2-3 timmar tills alla molnen började komma..

Jag kom på en ideé medans jag låg ute i solen och det är att varje dag i 2 veckor komma med ett skönhetstips, stort som litet. Bara ett litet tips som kan göra så att din hud,hår,naglar mår bättre och även boosta ditt självförtroende lite, hur låter det?
Jag får testa och se hur poppis det är :)

Första tipset kommer om 2 timmar, stay tuned!
 
Postat i kategorin: Allmänt
11 May kl. 19.11

Invigningen av Myrejöhusarenan 2012

Här har ni vidoen som några har frågat om, enjoy haha
Postat i kategorin: Allmänt
11 May kl. 19.08

Frågor som jag fått senaste tiden

Vilka skolors urspring? :D snälla svara hade varit skitkul om de va min!:)
- Jag vet inte riktigt vilka det var, tror det var katedral och kungsmad men kommer inte ihåg, kan kolla upp det :) Vilken skola går du på?

hur länge har du prao ? :)
- Jag har praktik i 3 veckor. dock blir det ganska mycket ledigt pga prov osv i skolan, men ja 3 veckor!

Jaah! Lägg upp videon! :)
- Ska göra det lite senare!

Varför har du tagit ut din navel piercing?
- Den sitter kvar! Såg nu med att det såg ut som det på den bilden, haha men den är kvar.. funderar dock på att ta ut den då det ibland ser fräschare ut utan men ändå tycker jag det är sjukt fint med. haha dilemma. får se hur jag gör med det :)

Vad dansar du för något? :D
- Jag dansar Ragga! om ni ska börja dansa något så tycker jag verkligen att ni ska börja på det :)

Postat i kategorin: Allmänt
11 May kl. 11.41

Last night

Tre bilder från en grym kväll

Postat i kategorin:
10 May kl. 14.14

Cheerleadingen kör igång igen

Hej alla Bloggläsare!
haha nää.. men ah. Som endel av er kanske kommer ihåg så gick jag på cheerleading förra sommaren och dansade på invigningen av myresjöhusarenan (kan lägga upp video på det om någon är intresserad?) Och nu till början av sommaren så sätter det igång igen, och fan va taggad jag är!

Kommer gå tillsammans med Anna Bose, som jag gjorde förra gången med. Bästa teamet!
Vi ska dansa på två studenter eller ah när två skolor springer ut, sen blir det marchering ner till stortorget och lite dans där med, ska bli grymt kul!

Bilder från förra gången vi dansade
Postat i kategorin: Allmänt
10 May kl. 09.24

Välj dina krig

Postat i kategorin:
09 May kl. 13.40

Still in bed

Ligger fortfarande i sängen och fördriver tiden. Älskar sånna dagar då man inte har någonting att göra så att man verkligen kan göra vad man vill, har btw äntligen fått lite färg i ansiktet så att ja kan våga mig ut utan smink, haha okej kunde de innan med men de fanns en risk att man fick men för livet om man såg mig ... Haha loj ja är

Postat i kategorin:
09 May kl. 13.06

Student och skolasvlutningsklänning

 whit dresses - prom
 
7 underbara vita klänningar att ha på student eller skolavslutning
om jag måste välja en favorit så är det nog klänningen som tjejen i mitten hr på sig eller den andra klänningen från vänster, gillar enkelheten i den.

Har ni hittat er skolavslutnings och studentklänning ännu?
Johnbauer har ju inget särskilt på sin skolavslutning så man är knappt finklädd över huvudtaget, så ingen klänning för mig i år. Men jag tycker att det är så kul att titta runt på massa klänningar!

Postat i kategorin: Allmänt
09 May kl. 12.10

Fina ting från h&m

Satt ett bra tag och kollade på h&m's hemsida igår och de har fått in så himla mycket snyggt. Här är bara några saker av de som gärna får hamna i min garderob ...

Postat i kategorin:
09 May kl. 12.08

Haha frukost bild igen..

Postat i kategorin:
08 May kl. 07.50

Godaste starten på dagen , namnam

Postat i kategorin:
07 May kl. 15.16

Gäller att passa på

Äntligen är det varma vädret här och solen steker. Gick hem från praktiken för jag mådde skit. Ligger nu i solen men mängder av vatten och försöker få i mig något att äta, hur har ni det den sjukt varma dag? :)

Postat i kategorin:
07 May kl. 07.19

Första dagen på praktiken igår

Och det var lite därför jag inte hann blogga osv. Praktiserar på hemtex och det är väll lite småroligt.. Dock finns det verkligen ingenting att göra och det är såååå segt :( hoppas att de hittar någonting som jag kan göra idag. Förövrigt var det som jag har på bilden de jag tänkte ha på mig på praktiken men fick en jobb tröja istället. Fan haha! Förövrigt är jag en glad Anna idag!

Postat i kategorin:
05 May kl. 19.10

Mår bra

Älskar lukten av grillat, och ikväll kommer det från vårt hus!

Postat i kategorin:
04 May kl. 22.06

Kvällens uppdatering från favoriten

Haha en glad Hugo drog iväg på fest och medans jag är hemma och har de mysigt får jag uppdatering på vad som händer. Älskar dig lillebror (om du nu någonsin skulle få för dig att läsa min blogg)

Postat i kategorin:
04 May kl. 15.35

De går framåt

Kanske inte världens skillnad.Men för att träna hemma ett fåtal ggr i veckan så tycker jag att det är stor förändring! Ska nog snart fixa gymkort så att jag kan köra på riktigt istället, så träningssugen!

Postat i kategorin:
03 May kl. 14.47

Helt underbart väder

Vem blir inte superglad av detta vädret? Jag blir! Det blir en sväng på stan och äta lite sen har jag inte planerat så mycket mer , vad ska ni själva göra?

Postat i kategorin:
02 May kl. 20.51

Bokstavligt talat

Ja bokstavligt talat ligger jag helt nerkrupen under filten. Känner mig febrig och mår inte alls bra. Orkar verkligen inte med att bli sjuk nu och speciellt inte innan helgen! Jag som började få in ett sånt flow nu när solen började komma, krya på dig Anna, tack så mycket Anna! Bara att hoppas på det bästa som man säger ;)

Postat i kategorin:
02 May kl. 16.36

Härligt väder

Nationella i skolan men det gick hyfsat bra tycker jag :) vet inte hur många äpplen jag ätit idag.. 3-4 kanske haha! Love it. Nu blir det mys i solen

Postat i kategorin:
01 May kl. 21.27

Haha lojt

Set har inte fungerat att lägga upp inlägg på 2 dagar ungefär. Så nyss kom inlägget som skulle upp i måndags morgon. Det är därför jag inte bloggat. Mobil appen har inte fungerat och jag har inte haft tillgång till dator! Attans! Haft en sjukt mysig Valborg med familjen, tycker det är så överskattat med att man MÅSTE festa. Så har det hellre bra med de ja älskar mest. Vi har ätit lunch vid havet och myst runt i stan och haft de allmänt bra. Här kommer lite bilder på det

Postat i kategorin:
01 May kl. 21.20

Finaste Pablo

Älskar dessa stunder på morgonen då Pablo (min katt) kommer i på mitt rum och hoppar upp i sängen och lägger sig jämte mig. Mysigaste kissen

Postat i kategorin: