29 Jul kl. 20.36

"Klassfest"

Skulle bli klassfest ikväll men vi blev bara 5. Men vad gör de?
Har världens underbaraste människor i mitt liv. Älskar er!! 

Postat i kategorin: Allmänt
29 Jul kl. 10.21

Yesterdays look

Blus- ginatricot / Shorts- Levi's / Skor- Converse / Väska-London

Hade en jätte mysig dag med Julia igår. Som ni ser lite utav i inlägget under. Detta var vad jag hade på mig

Postat i kategorin: Allmänt
29 Jul kl. 09.27

Allsång i Linneparken

En utav de bästa sakerna med sommaren i Växjö är definitivt Allsång i Linneparken. Så himla underskattat.

Hade en supermysig dag med Julia som började med att käka lite mysig frukost till "Eva&Adam" sån nostalgi sen åkte vi hem till henne för att bada lite i poolen och senare mot kvällen blev det allsång såklart, kunde inte haft en bättre dag. 

Postat i kategorin: Allmänt
26 Jul kl. 20.40

Fifty shades of grey - Besviken

 
Den så omtalade boken Fift shades of grey kommer ju ut som film på alla hjärtansdag nästa år och ovanför ser ni trailern till filmen.
Blev riktigt besviken när jag såg att Christian ska spelas utav Jamie Dornan ajajaj säger jag bara..
Jag tycker verkligen inte att Dornan har det utseendet över huvudtaget. Ni som läst böckerna kan nog hålla med mig. Tycker att han ser alldeles för snäll ut och mesig på något sätt.
I boken beskrivs det hur Anastasia blir knäsvag bara hon kollar på Christian. Varje gång någon tjej är i närheten blir hon helt tagen utav Christian och Dornan är inte en sån person. Han har inte den blicken helt enkelt.
 
En perfekt kandidat för den rollen hade varit Matt Bomer. Han skulle vara den rätta personen att spela Christian. Vet dock inte varför det inte blev honom då han var uttagen till "Castingen" eller hur man ska kalla det.
 Så som Matt Bomer ser ut var exakt kopia hur jag såg Christian framför mig när jag läste böckerna..
 
Men jag tror nog det blir en riktigt bra film iafall och ser verkligen fram emot den.
Postat i kategorin: Allmänt
26 Jul kl. 20.06

Waflins


Denna tjejen är ganska grym hon.
Spenderat gårdagen, natten och dagen med denna sköna bruden. Snackat skit och haft de bra. 
Postat i kategorin: Allmänt
26 Jul kl. 18.36

Freshness


Dehär med vita converse! Halleluja! 
Postat i kategorin: Allmänt
26 Jul kl. 12.21

Blue and white love


Såg denhär klänningen för någon vecka sen och blev lite småkär och sen dess har jag inte kunnat släppa den så igår blev den min , älskar mönstret!
Postat i kategorin: Allmänt
24 Jul kl. 23.53

B/W Interior

Så fint och så stilrent.
Dessa bilder ovan ger definitivt inspiration till min lägenhet i framtiden.
Längtar tills jag har något eget, även om jag inte riktigt ännu vill flytta hemifrån
Postat i kategorin: Allmänt
23 Jul kl. 22.19

Drunknar i en bok


Ett tips till alla alla alla är att läsa dessa böcker. Vilket jag tror många redan gjort. Böckerna jag pratar om är fifty shades of grey. Är nu inne på den andra boken då jag för något år sen började med den men tappade bort mig och slutade läsa. Nu är jag som uppslukad. 

Längtar tills boken kommer få film. Det har varit på tal flera gånger men har inte ritkigt koll när den faktikst kommer. Skulle tippa på inom ett år men vem vet.. 

Postat i kategorin: Allmänt
23 Jul kl. 19.02

Deluxe

En trevlig lunch med pappa och två utav bröderna. Himla gott får jag säga. 


Postat i kategorin: Allmänt
23 Jul kl. 18.04

Malmö när det är som bäst

Två perfekta dagar i Malmö
Inlines, nattbad, restaurang, middag, pannkaksfrukost, dippkväll, promenader och massa mys. 


Postat i kategorin: Allmänt
21 Jul kl. 14.07

Malmö

Åker med fint sällskap till Malmö över natten för att ha de bra och bara ta det lugnt. Trivs. 


Postat i kategorin: Allmänt
21 Jul kl. 10.21

Allt är nice i Nice

 
Här har ni en videon från när jag var i Nice. Paradisets Paradis. Råkade filma med ett riktigt tråkigt filter i början utav videon och kanske 3 min in så det ser ut som att vädret var skit dåligt. Men ni får stå ut!
Får sån härlig sommarfeeling utav hela videon och vill bara dit igen igen igen.

Jag vet inte alls vad som har hänt med min blogg men jag kan inte visa endel videoklipp på bloggen genom mobilen. Ska fixa detta så fort som möjligt..
 
Tills dess får ni klicka HÄÄÄÄR för att komma till videon. ENJOY!
Postat i kategorin: Allmänt
20 Jul kl. 16.27

Uppdatering från soldäcketMed en kall smoothie i handen tar jag mig lugnt igenom dagen på bästa sätt. Dagar då man inte har något alls planerat, sånna dagar behövs med. 

Hoppas ni haft en lika mysig söndag som mig.


Postat i kategorin: Allmänt
20 Jul kl. 14.17

Podcasts


Så underbart att vädret äntligen blivit bra i Sverige. Lite molnigt men det funkar. Ligger i trädgården på en filt och lyssnar på podcasts. 
Michaela & dasha, Matilda & Andrea, och Alex & Sigge. Finns det någon mer man bör lyssna på? 

Tycker det är så avslappnade att ligga och lyssna på och tiden går så fort. Brukar ha igång de när ja solar, åker bil eller buss & när jag ska sova. 
Postat i kategorin: Allmänt
19 Jul kl. 23.03

Mer träning?


Borde jag blogga mer om min träning? Har haft ett litet uppehåll nu i sommar vilket inte alls är bra men nu jävlar ska ja sätta igång igen. Så varför inte dela med mig lite utav träningen? Eller är det helt ointressant?
Postat i kategorin: Allmänt
19 Jul kl. 21.33

Cozy time in city

Efter en helmysig natt träffade jag bästa Robin och jag sa det igår och säger det igen. Har finaste människorna i mitt liv. Så stolt över honom, han vann deltävlingen utav Svensktoppen så nästnästa måndag får ni komma och lyssna på honom och de andra bidragen i linneparken kl 7 :) 

Träffade även Lucky en snabbis innan jag mötte upp Robin, en glas i solen med trevligt sällskap.


Postat i kategorin: Allmänt
18 Jul kl. 11.29

Girls night


Började med att det skulle bli en mysig tjejkväll men vi kunde inte låta bli att bjuda in Jakob också. Blev en hellyckadkväll med massa snack och skratt. Har så fina människor i mitt liv.
Postat i kategorin: Allmänt
17 Jul kl. 14.30

Betty the dog


Min kusins helt otroligt söta söta hund Betty. Alltid haft en lite. Förkärlek till dedär små "mini grisarna". Kanske skaffar mig en egen så småningom? 

Postat i kategorin: Allmänt
16 Jul kl. 18.24

Glider genom stan

 
Det har väll blivit lite utav min och Linns lilla grej. Ta bilen och bara köra runt. Lyssna på musik och snacka om allt mellan himmel och jord. Man märker att tönten är glad över sitt körtkort, men det kan hon gott få vara. Jag lääängtar så mycket tills det är min tur.
 
Hoppas det inte blir för rörigt med "bilderna" kram på er
Postat i kategorin: Allmänt
16 Jul kl. 12.28

Bloppis

Hur mycket jag än vill att de ska passa så gör de inte de. De är ju så fina buhu haha

Köpta för: 300kr 
Mitt pris: 150kr
Aldrig använda.
Postat i kategorin: Allmänt
16 Jul kl. 11.49

Simple breakfastPostat i kategorin: Allmänt
15 Jul kl. 18.26

Kontraster

 
 
Ibland när allt blir lite för mycket brukar ja ta cykeln ner till Sika, stranden i Ingelstad och bara sitta där. Tog med en gammal kamera för att testa den lite, blev inte så bra men vad gör det.
 
En heldel kontraster mellan min lilla oas och by Ingelstad och paradiset Nice. 
 
Men det är väll just kontrasterna som gör det så speciellt. Som gör att man tar vara på det mer. Jag trivs här det gör jag. I Sverige och i Ingelstad. Men jag vill nåt större än detta. Det jag vill får inte plats här. Jag vet inte vad jag vill men jag vet att jag behöver något större, något nytt. Åtminstone för en tid. 
 
Postat i kategorin: Allmänt
15 Jul kl. 16.30

Efter Studenten

Don't let anyone ever dull your sparkle.

Trots att en del redan vet vad de ska göra efter studenten, eller har något planerat eller kanske är helt lost i djungeln av val som ska tas. Så finns det nog något som alla har gemensamt. Steget ut i att bestämma. Ska jag satsa allt, lämna staden jag bott i under min uppväxt eller ska jag stanna kvar, jobba ett år och kanske riskera att fastna här. Eller man kanske vill stanna i samma stad, det är ju okej det med. Det är så mycket val som ska tas och så stora beslut som ska fattas.  

Jag har länge varit rädd att om jag lämnar Växjö, följer mina drömmar och det jag faktiskt velat göra en längre tid. Så kommer de vänner och allt jag håller kärt här försvinna. Men jag känner inte så längre (för det är ju ett idiotiskt tänkande, eller hur?!). För efter att ha tänkt till både en och två gånger så har jag insett att om någon utav de vänskaper jag har här tynar bort pga att jag väljer att följa min dröm. Då är det ingen vänskap värd att kämpa för.  

Min kompis Anna har just lämnat Växjö för ett år i Australien och jag vet hur många gånger jag har peppat henne för att åka dit. Tanken har inte ens slagit mig att hennes och min vänskap kommer försvinna bara för att hon är där. Så varför skulle de jag håller tätt till hjärtat försvinna för att jag gör något liknande? Hon har berättat varför hon tvekat och varför hon vill osv. Då slog det mig att allt jag berättat för henne, och alla ord jag sagt om att våga och att bara köra. Varför kollar jag inte mig i spegeln och säger det till mig själv också. Jag tänker inte låta någon annan stoppa mina drömmar. Tänker inte låta något annat stoppa något som jag så länge velat göra. Jag har gjort det alltför mycket i mitt liv. Låtit andra styra över mina val och hur jag väljer att leva. Det är slut med det nu. Jag vill kunna gå och lägga mig i min säng om 10 år och känna mig nöjd över de val jag gjort i mitt liv och över de människor som varit en del utav det på vägen.    

Don't let anyone ever dull your sparkle. 
 
Jag vill titta tillbaka på mitt liv och känna att valen jag gjorde har tagit mig dit jag är idag och vara stolt över det. Jag vet att jag kommer göra val som kommer svida, val som är åt helvete och val som får mig att tveka om det var rätt. Men i slutändan måste jag lyssna på mig själv och känna. Får dethär mig att må bra? Är det dehär jag vill? Ja, då är det rätt val. För så länga du själv mår bra utav det du väljer att göra så spelar det andra inte någon roll. Så länge det inte skadar någon annan förstås. Men det är upp till folk i din omgivning att bestämma om de vill vara endel utav din resa. Jag vet vem jag ska dela min resa med, Och det är mig själv. Gör det du med. För ingen ska få dra i stopp knappen och berätta för dig hur borde göra. Får denhär resan dig att må bra, DO IT!

Denna texten är ett utdrag ifrån en bok. Tagen ifrån Boses Instagram. Stämmer så bra. 

"vi svenskar föds med så mycket skuld och skjuter vår lycka på framtiden hela tiden. Det är så sorgligt att se. "Ja men jag reser efter studenten. Jag väntar med det och det till efter att jag fått ett bra jobb.." Hela livet är en väntan på något som aldrig kommer och när det väl kommer har du glömt vem du är eller vem du var ämnad att bli, Stoppa allt detta nu. Lev innan du är en rynkig skrutt. Du kommer ändå inte gå till historien. Du är ändå en utav många miljader myror, så det är lika bra att ha kul, njuta och älska."

 
Postat i kategorin: Allmänt
14 Jul kl. 00.14

Min helg


Haft en riktigt mysig helg. Sena nätter och långa sovmornar.
Postat i kategorin: Allmänt
08 Jul kl. 16.28

Freshness


Lite uppfriskande fruktsallad kan behövas såhär i solen. Känner att jag bränt mig lite på benen så får låta bli att sola dem mer idag. Jag som aldrig bränner mig där? Nu har ja en anledning att sola ryggen istället (sååå tråkigt) 

Ser att de är fint väder i Växjö med nice nice! Skönt att komma hem till sol istället för regn.

När jag kommer hem ska jag försöka få upp lite inlägg från när jag var i London. Det har varit dåligt med det.

Postat i kategorin: Allmänt
08 Jul kl. 10.42

En dag i Cannes


En bild under helt underbara blommor i Cannes. Så mysig stad. 

Även här den årliga filmfestivalen är varje år. Hade varit riktigt kul att vara här under den. Tror den ligger någongång i maj. Mysiga gator och gränder överallt. Tror vi gicl runt 1 mil igår sammanlagt.
Postat i kategorin: Allmänt
05 Jul kl. 16.14

Sunny day by the pool


 
 
En liten bildbomb ifrån dagen som spenderats vid poolen. Eller rättaresagt förmiddagen. Sen blev det lite lunch och nu är det dags för lite stadsvandring. Antar att det blir att gå upp till det berömde utsiktstället här i Nice.
 Därifrån alla kort osv tas som ska representera Nice. Sök på Google så förstår ni.
 
Såg att värmen och solen hittat till Sverige med, Super!
Då har jag fint väder att komma hem till, hade ju varit lite trist att komma hem till regn. Dock är det ju en vecka tills dess, så ska passa på att njuta så mycket som möjligt nu när jag är här :)
Postat i kategorin: Allmänt
05 Jul kl. 15.32

Film från resan

Från kvällspromenaden igår.

Nej självklart är inte resan över men tänkte fråga er om ni är intresserade utav att se videor från hur de är här?

Ungefär som de jag gjorde i London..
Kram på er 


Postat i kategorin: Allmänt
04 Jul kl. 22.42

Brazil


Jag är nog inte ensam om att sitta och kolla på matchen ikväll.
Har totalt snöat in mig på Brasilien. Delvis för att Julia tjatar om denna omtalade Neymar (de ska gifta sig .. Enligt henne) haha! Så jag som aldrig hejat på någon på riktigt typ.. Hejar nu på Brasilien!

Vilka hejar ni på?
Postat i kategorin: Allmänt
04 Jul kl. 16.00

Poolhäng

Bästa sättet att starta dagen utomlands är ju några timmar vid poolen. Bilderna är ifrån igår då det inte blev så mycket poolhäng idag eftersom åskan besökte oss ;)

Blir lite käk sen ner på stan för att strosa runt där. Bättre väder utlovas resten utav veckan enligt väderprognoserna. Sen behöver man ju inte lägga så mycket värdering i det då de inte alltid stämmer. Men hoppas kan man!

Postat i kategorin: Allmänt
04 Jul kl. 13.54

Himmelskt


Glass på hägendaz toppar nog godaste fikastället i världen. Shit pommes vad det smälter i munnen bara jag kollar på bilden. Tänk då när jag åt de?

Förra gången vi var här fikade vi där två gånger och mmh så gott. Får ni chansen: TESTA!
Postat i kategorin: Allmänt
03 Jul kl. 22.47

Promenade de anglais

 
Lite härliga bilder ifrån gårdagen.
Känner mest: här kan man va!
Postat i kategorin: Allmänt
03 Jul kl. 22.34

Nice

Detta var verkligen vad jag behövde!
Lite sol och värme med bra sällskap, det blir väll inte bättre än så?
 
Så anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag fixat lite inför resan och är nu inne på första dagen här och jag älskar det. Vi var ju här i vintras (över julafton) med. Men det var ju absolut inte samma sak. Nu är solen framme på riktigt och det är varmt som tusan. Älskar Nice. Nästan så man vill flytta hit (?!)
Ska försöka göra lite inlägg då och då så att ni får se hur jag har det! 
Kram så länge
Postat i kategorin: Allmänt
02 Jul kl. 08.14

Lillebror fyller 18


Riktigt stor kille nu haha 
Läskigt att tänka på, nu är ingen utav syskonen "barn" längre!

Grattis världens bästa lillebror du är grym
Postat i kategorin: Allmänt
01 Jul kl. 17.34

Bye bye aussiegirl


Tog en fika med Anna på stan och pratade om allt mellan himmel och jord. Största samtalsämnet va hennes resa, Fyfan va avundsjuk jag är på henne. Om lite mindre än en vecka sitter hon på ett plan till långt långt härifrån för att spendera 1 år i värmen. 
Låter henne berätta mer om det då jag inte vet hur mycket hon har berättat men checka hennes blogg för mer uppdatering om det (kommer inte ihåg va bloggen heter men skriver de sen)

Blev en liten avskedsdejt på återseende!
Lycka till älskade du! 

Don't Wait for the perfect moment take the moment and make it perfect!
Postat i kategorin: Allmänt
01 Jul kl. 12.49

Födelsedagsbarnet himself

Igår va vi ute och käkade för att fira lillbrorsan som fyller 18! Postat i kategorin: Allmänt
01 Jul kl. 12.43

Rise 'N' Curry

Blivit lite utav en favoriträtt dehär. Experimenterade lite så stekte ihop allting. Yum!


Postat i kategorin: Allmänt