27 Feb kl. 08.40

Breakfast as It's best

Mmmhm!


Postat i kategorin: Allmänt
26 Feb kl. 15.03

4 pics from last fall

 
Kommer ihåg dehär bilderna så väl och att jag bestämde mig för att gå upp och fånga de sista solstrålarna innan vintern kom, och nu är det snart vår. Hur sjukt! Haha eller ja, det är väll iof inte så sjukt, rätt logiskt hehe.

Våren är den årstid som jag gillar mest utav de fyra årstiderna. Visst sommaren är ju så otroligt underbar, men våren gillar jag nog ändå bäst. Solen börjar titta fram mer, värmen börjar komma, man börjar känna lukten utav att folk eldar och att fåglarna börjar kvittra. + att jag fyller år! 20 denna gången faktiskt, woho
Postat i kategorin: Allmänt
24 Feb kl. 19.35

"She believed she could, so she did."

 
Postat i kategorin: Allmänt
24 Feb kl. 12.45

Vad har hänt?

Har absolut ingen aning om vad som hänt med blogg.se? Vet ni?
Det ändrades helt från ingenstans utan att jag har gjort eller ändrat någonting.. Har Lixom inte ens haft den headern som är nu.
Aja.. Blir väll att byta design igen.


Postat i kategorin: Allmänt
24 Feb kl. 10.39

Thursday inspo

Postat i kategorin: Allmänt
23 Feb kl. 21.30

Adidas foshoMyste runt i detta hemma hos T igår. Kollade film, drack vin och åt choklad. Bra slut på en hektisk vecka.
Trivs.


Postat i kategorin: Allmänt
23 Feb kl. 19.29

Feberfrossa

Dejtade denna fina tjejen med en kebabtallrik på 11:an. Bästa maten.

Mådde inte alls bra när jag vaknade, trodde frukosten skulle hjälpa. Men inte de.. Tror att det är feber som smyger sig på, hoppas inte. Annars är allt bra, solen börjar titta fram längre på dagarna och man känner att snart kommer våren, äntligen. 
Postat i kategorin: Allmänt
23 Feb kl. 07.43

Monday

Ännu en härlig frukost.
 Börjar bli en väldigt bra vana detta med att äta goda frukostar och jag känner verkligen hur mycket piggare jag blir när jag fått i mig en riktig frukost.

Idag blir det att ta det lugnt, ska antagligen träffa Julia vid klockan 1 och så får vi se vad vi hittar på då :)
Postat i kategorin: Allmänt
22 Feb kl. 14.10

En liten snöigare dag

En bild från för 3 veckor sen ungefär.

Så himla skönt att snön är borta, även om snön kanske är lite mysig ibland men jag föredrar våren över allt annat. Solen har ju äntligen börjat titta fram så det börjar se ljust ut för vädret med!
Snart så!Postat i kategorin: Allmänt
22 Feb kl. 09.51

Medley sinhall


Bild från i onsdags när jag jobbade öppning (05:30) sen 11 timmar framåt. Helt slut var jag efter den dagen, Oså blev det en till öppning dagen efter. Men jag har så himla roligt på jobbet så det är 100% värt det.
Idag blir det jobb vid 13, men bara i 4 timmar så det blir en lugn dag. 
Postat i kategorin: Allmänt
22 Feb kl. 09.37

Breakfast

Dessa mornar när man har tid att äta frukost lite längre och kunna sitta och njuta och inte stressa sönder.

Frukost är lätt den bästa måltiden på hela dagen. Så länge det inte är för tidigt och man inte hunnit bli hungrig. 


Postat i kategorin: Allmänt
21 Feb kl. 16.45

Pics from last night


Kvällen igår var perfekt. Spenderades på förfest hos Julia och sedan in mot grace. De har ju öppet till 3 nu, yey haha.
Hade iallafall skit kul med mina favorittjejer. Mer sånt, ja tack!
Postat i kategorin: Allmänt
21 Feb kl. 16.20

Pizza & movie


Såhär dagen efter utgång sitter det perfekt med en pizza med bästa och en väldigt wierd film som man inte fattade något utav - till döden skiljer oss åt.
Se den inte, fattade nada.


Postat i kategorin: Allmänt
20 Feb kl. 16.25

Min Alla hjärtans dag

Började med att jag mötte upp T på stationen där vi tog tåget till Malmö. Älskar att åka tåg, borde väll vara smått trött på det nu efter 10 års pendande till Pappa var och varannan helg haha men icke.
 
När vi kom fram så lagade vi lite mat, lax och ris och vitvinsås.. mmmhm!
Fick även finaste buketten med rosa rosor och lite andra interna grejer där man verkligen såg att han tänkt till, finaste.
 
Sen blev det att fixa sig lite inför kvällen, vi var nämligen och kollade på Melodifestivalen. Vi fick grymma platser och såg riktigt bra. Haha vi var även med i TV ett antal ggr, man kunde typ inte slappna av en enda gång då kamrorna ständigt var riktade mot oss då det satt olika fanclubs runt om oss oså hhaha. Men det var jättemysigt att vara där och stämingen är så härlig.
 
 
När vi kommit hem så drack vi lite vin, och snackade några timmar. Men det blev tidigt i sömn då båda var riktigt trötta.
På morgonen så åt vi lite frukost, packade ihop våra saker och fixade oss inför ännu en kulturdag haha, men först: JENSENS BOFHUS!

 
Efter vi fått i oss lite mat så var vi och kollade på Hans och Greta på Operan. Väldigt bra, och intressant att se Hans och Greta som historien är egentligen.
Efter det blev det tåget hem oså sov jag hos honom. Helgen var verkligen perfekt och är så nöjd.
Postat i kategorin: Allmänt
17 Feb kl. 22.01

Jag får ursäkta

Det har varit mycket jobb och mycket som hänt så jag har helt enkelt inte ens tänkt på bloggen. Men det är ju skönt det med ibland. Jag som tänkte ta tag i den haha.. Men men.

Ska berätta om min helg och vad som hände igår så fort jag får möjlighet och tid. Firade alla hjärtans dag på bästa sätt och var på bio igår. Bättre helg blir det inte. Men somsagt, mer om det senare.


Postat i kategorin: Allmänt
13 Feb kl. 23.31

Home

Ligger och kollar på tv efter en helt underbar dag med mamma på spa. Vi var först på lyxkur som innehöll en massa olika ansiktsbehandlingar och massage sen fixade vi naglarna. 
Två riktigt mysiga mammadotter-dagar
 Behövs ibland.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ta tåget med hjärtat till Malmö 👏


Postat i kategorin: Allmänt
13 Feb kl. 11.34

Ullared & condeco frukost


Sitter just nu och äter frukost på Condeco med mamma. Gårdagen spenderades på Ullared och det var riktigt mysigt att gå runt där med med mamma och bara prata och shoppa lite nödvändigheter. 
Vi skulle egentligen sova på hotell men vi valde att åka hem istället då mamma kände att hon ville sova hemma och ja det är nog alltid skönare att sova hemma än borta faktiskt. 
Vaknade runt 10 och åkte in till stan för lite frukost. Senare idag blir det spa behandlingar, älskar sånnahär kvalitetsdagar med de man älskar.


Postat i kategorin: Allmänt
11 Feb kl. 10.48

@Annawickell


Glöm inte att hålla utkik på instagram. Lägger upp bilder där med jämna mellanrum. Bilder som jag inte alltid delar med mig utav på bloggen. Puss på er


Postat i kategorin: Allmänt
10 Feb kl. 23.02

Do this to yourself

 

1. Sluta spendera tid med fel personer.
Livet är för kort för att tillbringa tid med människor som suger energi och glädje ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, ger de dig utrymme – du ska inte kämpa för platsen. Använd din tid hellre på dem som alltid står vid din sida, när du mår dåligt – inte bara när du känner dig bra.

 

2. Sluta springa ifrån dina egna problem.
Se dig själv i spegeln och ta tag i de problem du har. Det kommer inte att bli lätt. Men vi alla har dem, och vi kan inte lösa dem alla, för ingen är perfekt. Men vi måste se dem i stället för att springa ifrån dem, och därför måste vi anpassa oss. Det är vi nämligen kapabla till.

 

3. Sluta sätta dina egna behov sist.
Älska andra, hjälp andra, men glöm inte dig själv. Älska dig själv och hjälp dig själv – och gör något, som betyder något för dig.

 

4. Sluta hänga fast dig på¨det förflutna.
Du kan inte starta nästa kapitel i ditt liv, om du inte avslutar den sista. Lägg det förflutna bakom dig – det är möjligt, och det är nödvändigt. Vi har alla gjort misstag i det förflutna – men du är inte dina fel, så kom vidare och bilda istället din framtid.

 

5. ta att vara rädd för att göra misstag.
Att göra något är hundra gånger bättre än att inte göra någonting. Bakom varje framgång ligger det fullt av misstag – så varje felsteg du tar leder dig mot framgång.

 

6. Sluta upp med att tro att du inte är redo.
Ingen känner någonsin att de är 100 procent redo för en utmaning. De största möjligheterna är ofta utanför din komfortzon – så du kommer aldrig att känna dig bekväm i början. Så: Go for it!

 

7. Sluta tyck synd om dig själv.
Livets utmaningar är där av en anledning – för att ändra den väg du är på, till en bättre riktning. Reflektera över de saker som har hänt och som du har kämpat dig igenom. Mest de har tagit dig till en bättre plats – så le! Låt andra och själv se att du är starkare idag än du var igår. (PS: Ett leende kan du lura hjärnan att tro att du är lyckligare)

 

8. Sluta hysa agg.
Lev inte livet med agg i hjärtat. Förlåt dem som måste förlåtas. Förlåt dig själv, låt gå och få frid. Att förlåta är inte samma sak som att säga det som hänt är i ordning – det vill ge sig av med saker och inte älta det. Du blir 10 kilo lättare. Håll huvudet högt, låt dig inte tryckas ner.

 

9. Stoppa med att förbise glädje i de små ögonblivken.
Njut av de små sakerna – för att en dag kommer du att se tillbaka och upptäcka, att de faktiskt var stora saker. Den största och bästa delen av ditt liv kommer att vara de små namnlösa stunder du spenderar med någon du älskar – varje dag.

 

11. Sluta upp med att låtsas som att allt är bra, när det inte är det.
Det är okej att inte må bra hela tiden. Ibland faller livet bara samman. Så var ärlig, och svara “nej” när någon frågar dig om du mår bra. Ju mer du känner igen dina känslor, desto snabbare kommer leendet tillbaka på dina läppar.

 

12. Sluta oroa dig hela tiden.
Oron tar inte bort morgondagens bördor – men det tar glädjen från dig idag. När du stressar och oroar dig, är det alltid onödigt. Fråga dig själv: Hjälper det situationen om jag bryr mig? Betyder detta något alls om några år? Om inte, är det inte värt att oroa sig om. Stress har en direkt negativ inverkan på vår känsla av lycka och vår allmänna hälsa. Stanna och andas ut.

 

12. Sluta med att vara otacksam.
Oavsett om du har det bra eller dåligt – gå upp varje morgon och var tacksam för ditt liv. Någonstans där ute finns det någon som kämpar för sitt. Ta hand om ditt liv och uppskatta det. Varje kväll, när du går till sängs, försök tacka de fem saker du känner dig glad att vara i ditt liv så att du vaknar lyckligare.

Postat i kategorin: Allmänt
10 Feb kl. 19.28

Spring is coming

Den underbara känslan när man känner att våren närmar sig och man faktiskt kan vara ute utan att frysa ihjäl. Åh vad jag vill ha vår och sommar, nu nu nu!

Gick iallafall ut en runda med Julia och satte oss på vårt lilla ställe och snackade tills solen gick ner, mysigt.Postat i kategorin: Allmänt
10 Feb kl. 12.59

New


Var inne på bikbok och såg att de hade ett erbjudande där de sänkt en heldel varor till 99:- styck så jag slog till med dehär två. Sjukt fina till höga jeans eller till blåa Levis i sommar. Yey!Postat i kategorin: Allmänt
09 Feb kl. 15.59

- Coco chanel -Postat i kategorin: Allmänt
09 Feb kl. 15.35

Mot Växjö

Nu bär det av till Växjö igen efter 4 perfekta dagar i Malmö med mycket skratt och bra sällskap. 
Ikväll blir det filmmys med favoriten.


Postat i kategorin: Allmänt
09 Feb kl. 15.05

Todays fluffy outfit

Idag blev det min nya fluffiga jacka från Lindex som jag köpte i fredags. Rea och allting. Läderbyxor och tunt linne med spets ifrån Bikbok + finaste ringarna som jag överanvänder för tillfället haha..


Postat i kategorin: Allmänt
08 Feb kl. 21.50

American idiot på operan


Ovanför ser ni lite blandade bilder ifrån kvällen. Hade det himla trevligt. Men premiärer är alltid kul! Fick med mig Robin som dejt i sista sekund, tur det. Älskar att gå på sånt med honom då det är roligare att gå med någon som verkligen är intresserad.
American idiot var det vi såg och för er som inte vet så är det en musikal baserad på Greenday låtarna och ja, helvete va bra den var! 

Så får ni möjlighet att se den, gör det. Den håller på tills i mitten utav april så ni har det på er 


Postat i kategorin: Allmänt
05 Feb kl. 10.26

En Torsdagslista

Hur mår du?
Jag mår bra. Lite feber. Men annars tiptop!

Vad önskar du just nu?
Att jag kommer igång med tiderna på jobbet och kommer in i en bättre rutin. 
Vill även hålla igång bloggen mer än vad jag gjort senaste tiden men det kommer.. Gymmet ska jag ta tag i också. Annars så hoppas jag att allt håller i sig som det gör nu, trivs.

Vad har du ätit idag?
Frukost. Fil med färska hallon.

Vad ska du göra imorrn?
Malmö med fin vän.

Och ikväll?
Idag ska jag fira Valle, fina änglabarn. Stöd kampen för att hjälpa små hjärtan att fortsätta klappa. HÄR

Vem saknar du?
Fina vänner man inte träffat på ett tag. Ska bli ändring på det nu.

Senaste köp?
Internetköp. Välbehövlig mascara och concealer!

Vad skrattade du senast åt?
Åt vet jag inte, men med!
Hade det himla trevligt med Timothy igår och det blev en heldel skratt

Vad grät du senast åt?
If i stay, finaste filmen.

Vem sov du senast med?
Timothy

Vad läser du just nu?
Bloggar, hehe.

Senast sedda film?
If i stay, om du inte redan sett den, se den!

Vilken svordom använder du mest?
Svär inte överdrivet ofta men det skulle nog varit, Fan eller Helvete. 

Vem var den senaste som ringde dig?
Linn.

Senast 3 inkomna sms?
Mamma: Suss gott <3 Hörs imorgon.
Pappa: Kungsholmen och hotellet i Gamla stan.
Grannen i Beck: Om jag inte kan sova inatt sover jag på din soffa.Hej

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Till Nordis: Finaste reklamen<3 (en video på reklamen som går på tv nu om hjärtsjuka barn.

Vilken är din favoritfrukt?
Gröna äpplen och jordgubbar. (Är jordgubbar en frukt.. är inte de bär haha?)

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen jag kommer på nu faktikst.

Vad är du rädd för?
Kan lätt få framtidsångest så jag är väl rädd för att jag på något sätt ska misslyckas och vara missnöjd med mitt framtida liv eller nått. Konflikträdd är jag med.

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, eller jo ibland. Det beror på om jag har anledning till det eller inte.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Blair & Serena!

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Kristoffer: Vad mysigt!!! Dricka öl och spela tvspel med jeppe :D

 

Vilket språk hade du velat lära dig? 
Franska, minns inget från när jag gick på franska i 7:an.. sen hade det varit ballt att kunna Spanska med.

Vart vill du åka just nu?
London och Nice. Men det är redan inbokat! woho. Sen vill jag till Maldiverna med men det kan jag ju bara drömma om i nuläget.

 
 
 

 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
05 Feb kl. 09.26

Dreams comes true, if you really want them to.

 
Postat i kategorin: Allmänt
04 Feb kl. 12.04

Cosy wednesday

Älskar mornar när man hinner göra så mycket och verkligen kan njuta av att vakna och ligga och dra sig sen äta en god frukost. Som idag!


Postat i kategorin: Allmänt
02 Feb kl. 12.05

Inspo
Postat i kategorin: Allmänt
01 Feb kl. 13.24

Kusinmys

Fina kusinen Ellen på bilderna.

Igår var jag på släktträff för att min minikusin fyllt år. Han blir hela 12 år, så stor. Vart tar tiden vägen?

Vi åt tårta och fikade och pratade om allt möjligt. Mysigt med sånna dagar.
Postat i kategorin: Allmänt