21 Jun kl. 21.40

Pizza in the makingPostat i kategorin: Allmänt
07 Jun kl. 15.54

Varm weather

Siffrorna på bilden gör mig såååå glad. Det har äntligen blivit varmt och SHORTSVÄDER. Så härligt. Hoppas det är fint väder till Hugos student och att man kan ha på sig shorts då..


Postat i kategorin: Allmänt
06 Jun kl. 22.31

insidious chapter 3

Kom nyss hem från att ha varit på bio med Julia, Hannes och Hampus och sett insidious. Trean denna gången. Visst var den bra men 1an och 2an var klart bättre. Inte så mycket skräckfilm över den men ja, helt klart godkänd & värd att se. Hoppade till ett antal ggr om man säger så Hahah... 
Mysigt med sådana kvällar.

Nu blir det att kolla matchen Juventus-Barcelona. Bra lördag.

Postat i kategorin: Allmänt
06 Jun kl. 15.57

R A N D I G T


Blivit lite smått förälskad i min nya skjorta. Aldrig använt skjorta innan och gått in i en sån period då jag tycker de är jäkligt snyggt bara!Postat i kategorin: Allmänt
06 Jun kl. 13.14

Maximilan 4 år

 Maximilian.

Vill ägna ett inlägg till min lille vän där uppe i himlen. Så saknad. Du skulle vara 4 år nu. 1 Juni. Grattis älskade unge.  

Postat i kategorin: Allmänt
06 Jun kl. 13.00

Bal´15

Finaste brorsan. 

Nu är det dags för Hugos bal nummer 2 som dejt till Frida på hennes bal. Katedrals tur, galet mycket folk i parken vid konserthuset då det är en stor skola. Lite lugnare när det var Hugos bal. 

Så himla roligt att fota baler & studenter just för att de är så genuint glada och man får bra bilder som är spontana. Samtidigt som det är roligt att ta uppstyrda bilder med. Får hoppas att jag får lite hjälp med att ta bilder på Hugos student för det är ju roligt att vara med på lite bilder med så att det syns att man var med haha..

Men kolla på honom? Så fin är han. Kunde aldrig tro att den lilla skitungen skulle växa upp och bli så snygg och en sån tjejmagnet. Får hålla i honom.

Postat i kategorin: Allmänt