31 May kl. 21.04

SUMMERBURST'15

Haft en utav de bästa helgerna i hela mitt liv, och spenderade den med finaste vännen. 
Kommer komma mer bilder från helgen och ska försöka göra en video så att ni kan få se lite. Haha om ni inte följer mig på snap då. Första kvällen låg det nog upp mot 300sekunder där.. Ops. 

Som t.ex bilden ovanför, hur magisk.

Postat i kategorin: Allmänt
31 May kl. 20.59

LIFEPostat i kategorin: Allmänt
18 May kl. 11.30

Ha en fin måndag kära läsare

 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
14 May kl. 15.59

Todays


Min adidaströja har legat inne i garderoben med prislappen kvar alldeles för länge. Ända sen London faktikst. Så nu var det mer än läge att ta fram den. Så snyggt till ljusa jeans!

Postat i kategorin: Allmänt
14 May kl. 00.44

Sommar 2015

För exakt ett år sedan nu kunde man gå ute i linne utan jacka. Vart är solen och värmen? Vill ju ha sommar. Men den kommer snart!!! Woho
Vill kunna använda outfiten nuuuu
Postat i kategorin: Allmänt
12 May kl. 13.39

Walkin on Sunshine

Haha, skrattar lite åt mig själv. 
Satt och skrev ett extremt djupt och deppigt inlägg och blev helt nere och depp. Gick in på Spotify och hittade "Humörtoppen". En lista för att få upp humöret. Satte på första låten och det var "Walkin on Sunshine"
Varför vara deppig när man kan vara glad? Jag har ju egentligen inget just nu att vara nere för. Det är mycket med jobb, körkort, krav hit och dit just nu. Men trots det, varför vara depp? Varför inte tackla det med ett leende på läpparna, man kan aldrig vara positiv i nonödan, däremot kan man vara negativ i onödan. I fortsättningen när det dippar ska jag börja intala mig själv att, fan Anna. Va inte så depp, ryck upp dig, livet är underbart och det är här och nu. Im walkin on sunshine.
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
07 May kl. 18.47

New in

H&M 99:-  
kap!
 

Sprang in i denna fina blusen för några dagar sedan och kunde verkligen inte hålla mig från att köpa den. För det första var den himla fin, och för det andra så var den otroligt billig för att ändå vara så pass snygg. Classy lixom.
Nästa utmaning är att hitta kläder till Hugos student. Har en exakt bild i mitt huvud på hur outfiten ska vara men kan inte riktigt få fram en bild framför mig, om ni förstår?
Brukar hamna i de dilemmat när jag har en bild i huvudet..
 
Postat i kategorin: Allmänt, New
03 May kl. 09.49

Morgonstund har guld i mun

Fina kissen Pablo 

Inte mycket som slår att vakna upp jämte denna rackaren en solig dag, sätta sig och äta frukost i solen och bara slappna av, i Ingelstad. 

Hoppas ni har en fortsatt bra söndag, & inte är alltför bakis om ni var ute igår :*Postat i kategorin: Allmänt
02 May kl. 15.15

Icecream in the sun

En bild från för några veckor sedan.
Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp i tuffa situationer, exakt som stunden på bilden. 


Postat i kategorin: Allmänt
02 May kl. 14.56

Fri- yay

Tre bilder ifrån gårdagen på Krögers.

Blev en halvspontan resa till Kalmar för att hälsa på favorittjejen som numera bor där för plugg. Så himla mysig Stad och saknar verkligen när jag själv bodde där.

Dagen började iallafall med att vi möttes upp på stationen och gick hem mot saga för att fixa oss lite och snacka lite skit, samt kolla in hur hennes lägenhet såg ut. Framåt kvällen gick vi ner mot stan för lite grekisk mat och enoooorm eftersätts buffe. Min mage tackade absolut inte nej till det, sockerkicken efter liknande däremot en bra fylla. Haha. 
Vi kände inte oss riktigt klara efter det så vi gick mot Krögers för en öl och drink. Där blev vi skattandes ett tag tills vi bestämde oss för att köpa popcorn och gå hem till saga för att spå varandra. Kunde inte spenderat min fredag på ett bättre sätt. Helt klart! 
Postat i kategorin: Allmänt
02 May kl. 10.22

Breakfast in Kalmar


Vaknade upp till en mysig frukost med mina fina tjejer.
Gårdagen var super och det blev en riktig tjejkväll med en heldel snack och mycket skratt. Barndomsminnena från när vi gick på dagis till 4:an snackades det en heldel om. Haha Gud så mycket hyss man haft för sig och konstiga val man gjort. 
Älskar dessa tjejer, mina fina.

Postat i kategorin: Allmänt