Vad shoppar du mest i höst? Mat. Alldeles för mycket. Och fika. Blir så när man ska träffa nögon så blir det inte att man sitter ute. Det blir alltid att man tar en lunch eller fika någonstans och sitter och pratar. Inte för att jag klagar egentligen, jag älskar mat.

Vad ser du fram emot i höst? Imorgon!! 

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Jag önskar väll att jag skulle göra det i år men det blir inte så. Jag brukar ta hand om min hy bättre och smörja in mig mer oså. Brukar färga håret men känner att det ska få vila ett tag framöver.

Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Halsduken, definitivt! Så mysigt.

Med vilka/vem spenderar du en regning höstdag och vad gör ni? Med Anton! Varm choklad/te tända ljus, film och bara ligga inne och mysa.


Favorit sminkprodukt inför hösten?  Oj! Då måste jag nog säga rouge. Finns inget finare än bruna/rosiga kinder på hösten. Jag har inte turen att få det naturligt när det blir kallt.

Höstpyntar du ditt hem? Ljus i överflöd. Älskar ljus! Men det är väll det enda isåfall.


Vad är det bästa samt det sämsta med hösten? Det bra med hösten är den friska luften och hur man kan klä sig så mycket mysigare. Älskar höstkläder. Det negativa med hösten är regn och rusk.

Kommer du klä ut dig till Halloween? I wish! Men har ingen halloweenfest ännu. Får försöka hitta en.

Favorit nagellack i höst? Beiget, vinrött och ljusrosa.

Dricker du något speciellt i höst? Antingen en kopp Te och varm choklad varje kväll. Haha.